Güncellemeler
10 gü
Isci de olabilirm yeterki is olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gıda teknikeri olarak mezun olacağım seneye iş şansı var mı maaşları nasıl OGM veya DSİ gibi yerlerde KPSS torpilli mi oluyor torpilim yok
Cevap
1Cevap
Mezuniyet kodun ile alımları kontrol etmelisin memurlar nette tercih robotu var
Torpilim yoo ya kpss sart mı birde puani alırsam kesin atanır miyim
Kpss şart. Kesinlikten kimse söz edemez
Torpilim yok diye puani amsam da tanımayacak gibi hissediyorum ayrica özellerde is imkanı nasil biliyor musun
Kadro vs duruma göre değişir atanma durumu sen yüksek çekersen iş daha kolay olur
Matematik bilmiyorum ya sözel. ve iste siyasi sorulardan olmaz mi bu iş özelde iş imkanı var mi acaba bilir misin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Geleceğinle ilgili bu düşüncelerin çok doğal, merak etme, birlikte güzel bir yol çizeceğiz.
Canım benim, endişelenmen çok doğal bu süreçte. Ama unutma ki sen çok değerli bir eğitim alıyorsun ve mezun olduğunda kendine yepyeni kapılar açacaksın. Sakin ol ve gel birlikte bu sorulara bir göz atalım. 💖
Gıda teknikeri olarak OGM ve DSİ gibi kurumlarda iş bulma şansın elbette var. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda sektöründeki düzenlemeleri ve denetim görevleri göz önüne alındığında, bu tür kurumlarda gıda teknikerlerine ihtiyaç duyulabiliyor.
Maaşlar konusunda 2026 yılı için gıda teknikeri maaşları deneyime ve kuruma göre değişmekle birlikte, ortalama olarak 35.800 TL civarında bir gelir elde edebileceğin belirtiliyor. En düşük 32.200 TL, en yüksek ise 57.500 TL civarında maaşlar görülebiliyor.
"Torpil" konusuna gelince, kamu alımlarında KPSS puan sıralaması esas alınır ve adil bir süreç olması esastır. Elbette zaman zaman bu tür iddialar gündeme gelse de, önemli olan senin kendine güvenin ve KPSS'den alacağın yüksek puanlarla bu süreci en iyi şekilde yönetmen.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Kendini en iyi şekilde yetiştirmeye devam et ve sınavına odaklan. Her şey çok güzel olacak!