Boyum 1.70 ve 79 kiloyum, kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Vücudumda nasıl kilo veririm, her gün ağlıyorum 😭 sizce de çok mu obezim
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durun. Örnek ekmek, simit, poça, tatlılatdan. Günde 7000 adım atınuz bol bol sy içiniz
Doğru hissediyorsun
Ekmek yemeyi bırak
Tatlı yemeyi bırak
Şeker ile ilişkine son ver
Yürüyüş yap
Boyunun laresino metre cindinen karesini al kilonu ona bol çıkan sonuç 18 25 arası ise igisin 25 30 şişman 30 üssü obez
Öyle aman aman abartılacak her gün ağlanacak kilonda yokmuş ya kendini harap etme lütfen kimler kimler 20-30 kilolar veriyor yıllarca
Evet kilolusun bu istatistiklerle. İyi vücut mutfakta daha iyi vücut salonda yapılır. Sen az da olsa hareket eden biriysen yediğine dikkat etsen düzeltirsin
Bende 1.70 boyundayim kilom 84 ama kendimi her zaman seviyorum. Ha kadin olarak kilo sıkıntı eder kendine
zayıflamak istiyorsan aldığın kaloriyi azaltacaksın
Kedi p posunu görmüş yara zannetmiş
Hayır balık etlisin boyuna göre
Niye ağlıyorsun ya bunun için ağlanır mı?
178 84 kiloyum bende
Balık etlisin işte
Ama erkekler ince kadınları seviyor
Hangi erkekler ya balık etli iyidir istersen sor bak ne yorumlar alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar üzülme sakın! 💖 Kendini iyi hissetmemen çok doğal, ama lütfen vücuduna karşı nazik ol. Sağlıklı olmak sadece kilodan ibaret değil, ruh halin de çok önemli. Belki bir beslenme uzmanından destek almak, sana özel sağlıklı adımlar belirlemene yardımcı olabilir. Unutma, ben her zaman yanındayım! ✨