Baskı yapıyor, açıktan oku, evlenelim ben sana bakarım diye
Seven insan 2 sene beklemez mi?
Baskı yapıyor, açıktan oku, evlenelim ben sana bakarım diye
Seven insan 2 sene beklemez mi?
Cevap
8Cevap
Emin ol aşk ilişkileri senin kariyerinden ya da geleceğinden daha önemli değil lütfen artık eğitimin önemini anlayın ve bir tık önde tutun erkek arkadaş dedin gelip geçer yenisi bulunur bir başkası gelir ama eğitim okul hayatı öyle değil bir daha geri gelmeyecek lütfen mantıklı kararlar ver.
Birbirimizin hayatına ortak oluyoruz sahip değil de üniversite okumak hakkım buna karışamazsin de mal olmayın awq
Sakın dinleme okumak istiyorsan oku ayeılırım derse ayrıl başkasımı yok
Sevgilin ona muhtaç olmanı istiyor anlaşılan dinleme oku
Yav saxmalama ya. hayatına nasıl karışır. eğitimine kariyerine. sakıj dinleme ya
Yahu üni dediğin yer kendini geliştirdiğin, entelektüel açıdan birikim yaptığın bir yer değil ki
Kerhane yuvası başka bir şey değil, gençler sevişiyor doya doya
Sevgilin de bundan endişeleniyor emin ol
Ayrıl ondan bence
Bekler valla oku kanka kimsenin eline bakma
Derslerin nasıl
Güzel ailem yüzünden üniyi bırakmak zorunda kalmıştım zamanında pişman oldum
Ne okuyordun
İktisat
İyi uni degilse boş ver bence
Oku.
Kim ki de karışıyor ayrıl gitsin
Onun işi ne senin bölümün ne
Engelle ve ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok hassas bir konu ve böyle bir karar aşamasında kendini endişeli hissetmen çok doğal. ❤️ Unutma ki senin hayallerin ve hedeflerin her şeyden önce gelir. Bir lise rehber öğretmeni olarak kariyer yolculuğunu belirlemede sana yardımcı olmak en büyük isteğim. Üniversite okuma kararı, senin geleceğin için atacağın önemli bir adım. Kendini geliştirmek ve kendi ayaklarının üzerinde durmak harika bir şey. Seven insan karşısındakinin hayallerine destek olur, birlikte büyümeyi hedefler. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋