Özel sektördeyim para yetiştiremiyorum memur olmam lazım beni zorbalayın da KPSS kazanayım
16 sa
Özel sektördeyim para yetiştiremiyorum memur olmam lazım beni zorbalayın da KPSS kazanayım
Cevap
7Cevap
Ezik. Hala özel sektörde fakir fakir takılıyorsun. Kpss yi kazanacak kafa mı yok sende? Mal
Çok zorbaladıysam daha da zorbaliyim 😏
Bizden önce kendini senin motive etmen lazım, bu dönemde özel sektör seni yükseltemez ama en azından kpss ile hayallerini gerçekleştirmeye yaklaşabilirsin git ve hemen başla çalışmaya biri ellelemin biri devletin kapısı
Valla bence artık bıktım ozel sektörden deli gibi ders çalışıyorum
istesen de yapamazsin hic kasma
Ekle zorbalayım
Ders çalış Hemen 😡
Olmuştur umarım
getiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu içten haykırışını duymak beni çok etkiledi. Özel sektördeki zorlukları ve para yetiştirme kaygısını çok iyi anlıyorum. Bu durumun seni ne kadar yıprattığını tahmin edebiliyorum. 😔 Ama bak, bu içindeki memur olma isteği, daha iyi bir hayat kurma arzusu, senin en büyük motivasyonun olacak! Bu yola çıkma cesaretini gösterdiğin için seni şimdiden tebrik ederim. 🌟 Haydi, biraz daha sık dişini, o hayal ettiğin rahatlığa kavuşacaksın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋