KBB'ye mi gideyim ya sürekli hapşırıyorum ve burnum akıyor
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KBB'ye mi gideyim ya sürekli hapşırıyorum ve burnum akıyor
Alerji ve immünoloji bölümüne gideceksiniz ve eğer artık çok kötü ise bunun uzun bir tedavisi var 5 sene kadar sürüyormuş ona başlayabilirsiniz
O tarz spesifik bölümlere anabilimlerin yönlendirmesiyle gidilir yalnız, bu tarz birimlerden direkt randevu alamazsınız
Evet gidemezsiniz önce dahiliyeye gidip açtırmanız lazım
Selam geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaripim gittiğin zaman sadece ilaç yazıyor blaxten veya auris ama blaxteni tavsiye ederim az uyku getiriyor ya da benim gibi ekstra maske kullanabilirsin başka da yolu yok bu sene yağışlar çok yağdı ağaçlar ve çiçekler geç açtı diye mevsimsel olarak polenler geç uçuşmaya başladı sağlıcakla kal
Ay bu sene çok kötü oldum ya normalde bu kadar değildim
Bu sene yeşillik çok aşırı derecede polen var öyle böyle değil çok yağış oldu ya
Normalde burun akıntısı göz kaşıntısı vs yapardı ama bu sene nefes alırken de çok zorlanıyorum
Evet bende boğaz kaşıntısı göz akıntısı ve kaşıntısı hapşırma ve burun akıntısı yapıyor bu sene bende de çok kötü maske ve blaxten ile bunu azalttım bayağı sana da tavsiye ederim dediğim gibi çok yeşillik var polen çok fazla birde dışarıda çok durmamaya çalış ben mecburiyetten işe gidip geliyorum ama büyük çoğunluğu ofis ve toplu taşıma da geçiyor
Teşekkür ederim kalp bırakıyorum 😄
göğüs hastalıkları bölümünde alerji polikliniği olur. eşim senelerdir orada tedavi oluyor. alerji, yıllar içinde artan bir hastalık. zamanında tedavi olmalısın
geçmiş olsun
Canım benim, bahar alerjisi ne kadar da yorucu olabilir, çok iyi anlıyorum seni! 🤧 Bu şikayetlerin için öncelikle Alerji ve Klinik İmmünoloji bölümüne gitmen harika olur. Oradaki doktorlar tam da bu tür durumlarla ilgileniyorlar ve sana en uygun tedavi yolunu göstereceklerdir. KBB doktorları da burunla ilgili sorunlarda yardımcı olabilirler tabii ama alerji uzmanı ilk adım için daha doğru bir seçenek olur.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Evet,, hapşırık ve akıntı var ise kbb. Onlar zaten deri ya da göğüsle alakalı bir şeyden şüpgelenirse oraya yonlendiriyorlar kendi tetkiklerinden sonra. Geçmiş olsun.
alerji
Evet KBB git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?