nisan-mayıs aylarım işkence gibi geçiyor resmen ama bu yıl martta başladı spreyim vat sma o da anlık geçiriyor hapşuruk damak göz kaşıntısı galan ölücem nedir bunun çaresi her yıl bu zamanlar işkence gibi ya
😔😔😔
😔😔😔
Sorma yaa yıllardır gitmediğim doktor kullanadığım ilaç kalmadı artık nefret ediyorum bahar aylarından. Aerius diye bir hap var bir ara kullanıyodum iyi geliyodu bu sefer yetmemeye başladı günde 2 tane kullanmaya başladım. Bu sefer karaciğerde yağlana yaptı ilacı bırakmak zorunda kaldım. Şimdi günde 1 tane citoles kullanıyorum fayda etmiyo.
hitrizinin dozajı düşük. seninki hangi düzeyde onu bilemediğim için ilaç öneremem ben. hitrizin bende fayda etmiyor mesela
Sprey değil hitrizin kullan, eczanelerde var 10 ya da 20 li tablet
günde 1 tane içeceksin. içmeyi unutursan resmen kabus gibi bendede var bahar alerjisi :) bu ilacı kullan çok başarılı..
Yan etkisi yok diye biliyorum, bir arkadaş tavsiye etmişti banada, netten araştır istersen, her ilacın yan etki riski vardır kişiye göre ama sağlıklı ve başka sağlık sorunun yoksa yan etkisi olacağını sanmam. 24 saatte 1 tane kullanıyosun, zaten kullanmayı unutursan etkisi 24 -36 saat arası geçiyor hapşurmaya devam :D
Cevap
7Cevap
benim alerjim olmasa da arkadaşlarım da olan var ve Cirrus diye bir hap kullanıyolar gayet te etkiliymiş.. denemelisin bence ;)
Polen ://
Hayır yok 😅
Yok sukur
Cicek polenlerindendir
Gecmis olsun. zor bir durum malesef 😐
çok şükür yok
yok :)
Yok.. geçmiş olsun.
Herseye alerjim var
Doktor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar