Sevdiğin şeyle sınanmak bu oluyo. Sen kalk çiçek böcek açtı diye sevin, dere tepe koş sonra da gelsin baş ağrısı burun akıntısı. Var mı bu durumu yaşayan?

Sevdiğin şeyle sınanmak bu oluyo. Sen kalk çiçek böcek açtı diye sevin, dere tepe koş sonra da gelsin baş ağrısı burun akıntısı. Var mı bu durumu yaşayan?

Tam olarak 1 hafta önce başladı. Hiçbir şeyim yokken arka arkaya 8 kere gelen hapşuruk sonrası burnum şelalr oldu. İlaçlar ile burun akıntım geçiyor ama tam keyif aldığım anlarda gelen peşpeşe hapşuruklar tüm hayat enerjimi kaçırıyor. Daha bahar aylarının başlarındayız ve ben şimdiden nefret ettim bahar aylarından. Nalet olsun içimdeki bahar sevgisine 😅😅
😂acı çektiğimiz halde baharı sevmeye devam🤷♀️
Hem de nasıl bir acı şu an bunu yazarken bile burnumu çekiyorum 😂😂 Özellikle gece bastırması yok mu deli ediyor beni 😂
Önceden çok nadir hasta olurdum ama baya sert geçirdi.
Bir süredir baya baya hastalıktan kurtulamıyorum gibi bir durumun içerisindeyim. :'/ Bana da sık sık uğruyor söylediğin durum.
Ballı zencefilli ılık süt deneyin adminim beni şu ölümden az da olsa kurtarıyor
geçmiş olsun önceikle. bende yok ama 6 aylık iğne ayakta durabilen iş arkadaşlarım var. çok berbat bir hastalık, ne grip gibi ne başka bir hastalık gibi. şifalar diliyorum size.
Sağolasin
Ben de var. Ağlıyor gibi oluyorum. Gözler akıyor burun akıyor. Ama ilaç kullanıyorum. 4 farklı ilaç kullandım bir tanesi iyi geldi. Arada bir onu içiyorum.
Sprey filan yazdı doktor bana. Etki etmedi. Bide bende de sorun var yani şimdi baharı suçluyorum ama ikide bir hava her güzel olduğunda kirlara bayirlara koşuyorum😂
İşte onu kesiyor ilaç. Crebross 5 mg
Cevap
15Cevap
Git hastaneye 1 aşı vurdur seneye kadar sorun yaşama
Hahaha hepşuruklar oluyor ama gülü seven dikenine katlanır bee 😅
https://www.youtube.com/embed/aQ_yIo_cZDoŞarkı nefis 🙂❤️ kız kuzum böyle Şarkılar dinlediğimde bütün mahalleye konser veresim geliyor. İçimdeki assolist uyanışa geçiyor
Valla harikasın kuzum. Senin varlığın soruma gelip yorum yazisin bile keyif katıyor ❤️
Geçmiş olsun. Polenlerin yanından geçersem sadece hafif gözlerim sulanır.
Sağol güzellik ❤️
😊🌹🌹
Hafiften semptomları başladı. Ama asıl Nisan ayında tavan yapıyor.
Ay fena ya.. şimdiden geçmiş olsun
Sana da
Sağol
Bahar alerjisini ruhumda yaşıyor gibiyim sankim. Börtü böceğe alerjim yoktur.
Senin ruhuna kurban olsunlar ❤️❤️
Askerde yaşamıştım en son ölüyordum adamların umrunda değil boş yere şehit olacaktım mk
Evet ölüm gibi bisey ya
Nefes alamıyorsun bildiğin kötüydü gerçekten
Geçmiş olsun, hayır herhangi bir sağlık sorunum yok 🙏🏼
Sağol varol🙏
yok geçmiş olsun alerji hapını yut koşturmaya devam
Sağol yuttum çay filan da içtim üf
Hayir yok. Ama bazen bahar nezlesi tarzi olabiliyor..
Yok ben de pek olmuyor ama kız kardeşim çok yaşıyor bu sıkıntıyı.
Her yıl 20 mayıstan sonra başlar benim. Haziranun 2. Haftasına kadar
Ben bahar gelsin gözlerimin kaşınmasına hapşırmaya başlıyorum
Yok ben yaşamam hiç. Geçmiş olsun ❤
Sağol ❤️🙂
Tıkanıyor benimde kafamı kesmek üzereyim az kaldı.
Allah korusun kız kuzum dur kesme 😄 bana zencefilli ılık süt iyi geliyor yatıştırıcı etki veriyor dene belki sana da iyi gelir
🙂❤️
Kaç senedir olmadı bende
Sagol Semih🙏
Abooo gene salgın mı var
Benim yok ama çevremde olanlar var
Çok şükür yaşamıyorum
Bende oluyor ama erken daha
Geçende yaşadım şimdi çok iyiyim
hayır yok
Evet ben
arada oluyor ilaç alıyorum
Ben.