Kaç gündür yataktan çıkamayan ben 🤒 göz kapaklarım bile şişti. Sizde bahar alerjisi var mı? ❤️ 

Yıllardır pek çok şeye alerjim var, baharda yaşadığım sıkıntılar resmen günlük yaşamımdan kısıtlıyor. Mümkün olduğunca polen döküm zamanı çıkmamak lazım.
Bahçemizde ceviz ağaçları var galiba ondan böyleyim. Çok kötü bir durum gerçekten.
Geçmiş olsun, zor bir alerjik durum😕
İlaçları var ama tamamen geçirmiyormuş, sadece kısa süreli rahatlama ama kullan istersen yinede.
Teşekkür ederim 🌸 kısa süreliğine iyi geliyor sonra yine aynı şikayetlerim devam ediyor.😐
Dostum, nezle oluyorsan, gözlerin sulanıyorsa, sana bir hap söylicem git al, gece uyumadan önce iç, sabaha alerjin geçer.
İçiyorum ertesi gün iyi hissettiriyor ama dışarı çıkınca yine aynısı oluyor
Dışarı çıkınca da aynısı olmaz işte. Allerset al kullan dene, işe yaramazsa gel. D
Kırık bir Kalp ile girilen bir bahara alerji nekadar etki edebilirki..!
Vallahi ediyor.
Aslın'da kendine braz zaman ayırsan hafta sonları küçük seyehatler yapıp doğa deniz orman gibi activite'lerde bulunsan emin ol bir cok dertlerinden bir anda uzak olabilirsin :)
Cevap
15Cevap
Bahar değil de toz var ya toz
Benim fazlasıyla var. :( Bağışıklığı artırarak vücut direncimi alerjiye yenik düşürmemeye çalışıyorum.
Boğazım beni mahvediyor ölüp ölüp diriliyorum ilaçla geçmiyor sadece yatistiriyor😐hiç sevmiyorum o yüzden baharı
İlaç iyi geliyor sonra yine aynısı oluyor. Boşuna içmiş oluyorum :(
Nefes darlığı yemek yemede problem balgam gibi bir salgı boğazım içinde sivilce gibi şeyler oluyor seninde oluyor mu doktir dediğine gire alerjiye çok yaktın bir bunyem varmış en çokta polen alerjisi
Nefes darlığı, burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı, damak kaşıntısı, göz ve burun akıntısı vs vs. Bende şikayet bol 😂
Geçmiş olsun
Sana da 🌸
Göz nezlesi oluyorum. Kızarıyor yanlışıkla ağlıyorum 😂
Ben domates gibi oluyorum 😂
Göz nezlesi gerçekten kötü. Rimel bile süremiyorsun
İyiki sadece bahar alerjisi var sende benc şükret 😄 bende genel alerji var yaz kış ilaç içiyorum 🙄
Kavuna da varmış geçen yaz öğrendim 😂
Hiç sevmem 😂 kokusu tadından daha güzel
Var hem gözlerimde hem de sürekli burun akıntısı ve hapşırık ve gözlük takmadan çıkamıyorum hemen yaşarıyor gözlerim
Polene alerjim var. bir süre hapşuruyorum sonra geçiyo ama kötü.
Aslında yok ama nefes alamıyorum kaç gündür devamlı yüzümü yikamaktan da olabilir 😂
Alerjim yok çok şükür, bilmiyorum neler yapılabilir, geçmiş olsun
Malesef var bende de ilac kullanıyprum cok faydası olmasa da
12 ay alerji sorunu yaşadığım için bahar falan fark etmiyor
Bazen kötü tutuyor yahu
Maalesef 😐😐
Geçmiş olsun 😔
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😉
Çörekotu yağı üzüm çekirdeği yağı propolis iç düzenli bir şekilde kurtulursun kökten 😊
Evet var gözlerim aciyor 😔😔
Güzellikten yana ne varsa alerjim var 😃
Var ama ilac etkisini azaltio
polen sıkıntısı vardı ama zamanla geçti
Evet bende var.
Nane yağı ben yıllarca cektim kurtuldum şükür
Şükür alerjim filan yok
Bogazim benimde
Aşı ol rahat edersin
Göz alerjim var onu da bebek şampuanı ile azalttım
Onu ben de denedim işe yarıyor
Nasıl yani? Bende de var da bu durum