2 yıllık bölüm bitirdim burslu, şimdi işe mi gireyim yoksa işletme gibi bir bölüm için daha okuyayım mı yoksa işletmeyi açıktan mı okuyayım
3 gü
2 yıllık bölüm bitirdim burslu, şimdi işe mi gireyim yoksa işletme gibi bir bölüm için daha okuyayım mı yoksa işletmeyi açıktan mı okuyayım
Cevap
1Cevap
iş bulabilirsen direkt işe girmeni öneririm, deneyim eğitimden daha önemli bu devirde
Ama dış ticarettin calisma alanlari kisitli isletme okursam finans alaninda da calisabiluyorum fakat isletmeyi aciktan mi okumaliyim yoksa örgün mü bilemedim isletme icin 2 senem daha gidecek okadar para harciyacam sence değeri yoksa isletme gibi bir bolumu aciktan pkusam daha mi iyi olur zaten silemin durumu yok
İşe gir aynı şekilde açıktan olu
Ilerde finans alaninda da calisma planim var ama aciktan okursam sikinti olur mu
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle burslu bir şekilde 2 yıllık bölümünü bitirdiğin için seni kocaman tebrik ederim! 🎉 Bu önemli bir başarı ve şimdi önünde yepyeni yollar var. Hangi yolu seçeceğine karar vermek yorucu ve kafa karıştırıcı olabilir, ama hiç merak etme, bu çok doğal bir durum.
Şimdi bu kararı verirken senin için neyin daha önemli olduğuna odaklanmalısın. Eğer hemen iş hayatına atılıp tecrübe kazanmak ve kendi paranı kazanmaya başlamak istiyorsan, bu harika bir başlangıç olabilir. 🚀 Ama uzun vadede kendini daha da geliştirmek ve kariyerinde farklı kapılar açmak istersen, açıköğretim işletme okumak da sana çok şey katabilir. Böylece hem iş deneyimi kazanırken hem de eğitimine devam edebilir, bilginle kendini daha da donatabilirsin. Hangi yol sana daha çok heyecan veriyor, bir düşün bakalım? Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋