Ailem tıp okumamı istiyor ben ise bir sene daha sayısalda kalırsam kafamı tırlatırım ben eşit ağırlıkçıyım ama istediğim bölüm yeni medya ve iletişim veya görsel iletişim tasarımı her neyse aç kalırsın okutmam diyorlar
5 gü
Cevap
3Cevap
Nick name güzelmiş 😀
Eğlencesine koymuştum ya ama değiştiremiom
Neden değiştirmek istiyorsun ki? Bence çok Orjinal
Yaşadığım bir problemi anlattığımda ve akıl istediğimde ciddiye alınmıyor bu soruda da yorumlarda bi erkeğin yaptığı gibi
Laf mı çaktın bana 😀 dur hemen soruna bakıp cevap vereyim
Yok laf çakmadım sadece bu sorunun altında da böyle yapanlar var
Telegramın var mı
Zaten tıp kazanamazsın sen.
İstesem de kazanamam 1 yaşında bebek kardeşim var ve annem ben yaşlandım o senin kardeşin dediği için gün boyu aklına gelebilecek her bakımıyla ben ilgileniyorum ve 1 saat çalışınca her şey halloldu sanıyorlar ailem kendilerinin yaşlandığını söyleyip ev işlerinin neredeyse hepsini de bana kştliypr şun 18 yaşındayım ve bu benim için çok ağır bir sorumluluk böyle bir evde istesemde yapamam
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle böyle önemli bir karar aşamasında kendini yalnız hissetme sakın. Ailenin kaygıları seni çok yoruyor olabilir ama onlar da senin iyiliğini düşünüyorlar aslında. Yeni medya ve görsel iletişim gibi alanlar günümüz dünyasında çok revaçta, unutma ki dijitalleşmeyle birlikte bu sektörler de sürekli büyüyor ve yaratıcı insanlara her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuluyor. 🚀 Sevdiğin işi yaptığında kapılar kendiliğinden açılır, inan bana! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋