Bu sene kazanırsam gidecem ama kitapları vs hepsi pahalı bir atlas 450₺ en sacma kitap 80 lira burs alsamda yurda okula bana yetişmez nasıl olur bir yolunu biliyor musunuz?
Yardımcı olun :(
Yardımcı olun :(
sennn bir kazan gerisi allah kerim denk gelid bir hayirser karsina burs verir yarica okulu kazan oradaki hocalafxa durumu bilince bisiler yapiyolarr benim hocam arkadas is bulmustu mesela gib
Kardeşim kazanırsan bana yaz. Gerekli olan belgeleri söylerim. Gerçekten ihtiyacın varsa kanıtlarsak yardımcı olmaya çalışırım.
Nasıl
Turkiyede Tip okumak bedava gelde Amerikada oku 100 bin dolara mal oluyor. batida bedava universite yok.
Biz Burs Veririz Kardeşim Tıpı kazan Ayda 200 Tl Burs Ben sana bağliyacam Özelden yaz bana
Yazmasan Yazma iylikte yaramiyor yardımın büyüğü küçüğü Olur mu he
Dalga mı geçiyorsun benden
Cevap
3Cevap
İlla kitap almana gerek olmuyor ders notlarından çalışırsın çok gerekli bir iki kitap olur onu da arkadaşlarınla ortak alırsın dert etmene gerek yok
Okul hariciiinde çalışırsın , ailenin durumu yoksa kndi çabalarınla oku. İmkansız değil zamanında hepimiz çalıştık.
Okursun gonullu burs veren insanlar var devletin ekstra olanaklari var. Tip kazanani birakmazlar
üst düzey başarın olursa sana burç çok bulunur. Cebine para bile kalır.
annem köyden gelip okuduysa okursun
suriyeliler okur senin yerine merak etme
nayn dostum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar