Ailem Tıp okumam için her geçen gün baskı yapıyor ama benim kendi kişisel fikrimi soracak olursanız, ben Uluslararası İlişkiler istiyordum ve kendisi için gerekli derslerde notlarım bayağı yüksekti. Sayısal derslerde pek iyi sayılmam. Düşük denmeyecek fakat çok da yüksek notlarım olmayan dersin bir tanesi de Biyoloji. Notlarım düşük olmadığından Tıp okumama karar verdiler. Biyoloji öğrenme yeteneğimden dolayı Tıp okumam kanaatine vardılar. Ne kadar itiraz edersem edeyim olmuyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tıp çok iyi bir bölüm ama senin istediğin şey de çok iyi ve önemli olan senin istedgn şey.
Ölene kadr mutsuz olduğun bir işte çalışmak seni mutsuz etmekten başka bısy yapmaz ve hayat kısa hangi işte mutlu olacaksan onu yap mutlu olacak o işi yapacak kişi sensin aileler çevresine hava atmak doktor oğlum var şunum bunum var diye hava atmak içn ısrar ediyor ve goruldg üzere senin fikrini önemsemiyorlar. Çocuk dglsin neyi isteyip istemedgne karar ver ve mutlu olacagn işi yap mutlu olmadgn işte başarılı olamazsn
Uluslararası ilişkiler ne yahu işletmeden sonra en boş bölüm
İyi bir üniversitede oku bak bakalım ne oluyo
@steelwings iyi bir üniversiteye girebilecek mi peki? Koç Boğaziçi, Galatasaray olmadıkça boş bölüm
Ama Hakkari'de tıp okusan yine değerlisin
Tıp kazanacak kapasitesi olan biri o üniversiteleri de kazanabilir imkansız değil
Koçu kazanmak çok mu zor yaw 😄 kitap yüzü açmadan geçen sene sınava grdim koçu kazandm gitmedim 😄
@steelwings kapasitesi yokmuş işte sayısalım iyi değil demiş
Sayısalının iyi olmaması kapasitesinin olmadığını mı gösteriyo? Bazı adamlar 1 ay çalışarak 30 net arttırıyo
@gecenin1siyahı ücretli kazanırsın kanka onda bir şey yok ki
Bursluydm canım 75 hemde ama ona rağmen Yılda 120 bin veremezdm
@steelwings hayal satma, o dediğin çok istisnai olan bir durum, tıp kazanmak için hayvan gibi çalışman gerek
@gecenin1siyahi fark etmiyor %25 ücreti yine 😄
Kanka bana mı anlatıyosun fen lisesi mezunuyum. Arkadaşlarımdan çapa tıp, cerrahpaşa tıp ve koç bilgisayar mühendisliğine gidenler var. Onların nasıl çalıştıklarına canlı şahit oldum.
@steelwings Bende Anadolu lisesi mezunuyum bende şahit oldum 😄
Hayvan gibi çalışarak girdiler ben saldım kemdimi son sene mühendis oldum mesela
Ben çalışmıyolar demedim ki
Çalışmadan kazandım diyen yalan söylüyodur zaten
@steelwings hayır sen kolaymış gibi anlatıyorsun da ondan dedim
Çalışan biri için kolay tabiki. Önemli olan çalışmak.
@steelwings tamam bende ona vurgu yapıyorum işte hayvan gibi derken 😄
Neyse ben gidip şu lanet Almancaya çalışayım hedef telc B1
Ben A1 im lisede görüyoduk
Ich liebe dich ahahahaha
@steelwings zor dil ya off ne yapıcam bilmiyorum işverene buldum ama b1 Almanca öğrenmem gerekiyormuş
Yurtdışına mı gideceksin
Yabancı dille herkesin başı dertte 😄😄
@steelwings Aynen Almanya'ya gidicem inşallah 🙏
Hangi üniversiteden mezun oldun
@gecenin1siyahı yok kız İngilizcede c1 sayılırım neredeyse bu Almanca çok değişik, düzen yok
Artikeller berbat ya almancada
@steelwings ytü
Kınayım da Bnmde başıma gelsin bari 😄 bnde kardesimde İngilizceyle ugrasıyoruz o birde almancayla ugrasio onun alt yapı var Allah'tan çok zorlanmio 😄 hepimize Allâh kolaylık versin
Yıldız teknikte mi okuosun kız sn 😏 orayı çok istiyordum bn ya ama olmadı 😏😏