Geçen sene dershane ile okulu bir arada yürütemedim bir de özel sebepler vardı tabii bu sebeple geçen seneyi sadece bir daha liseli olmayacağım gerekçesiyle liseyi dolu dolu geçirerek bitirdim ve 280k sıralama yaptım. Bu sene mezun senemdi ve kendimi 160-170k kadar geri çektiğimden eminim hemen hemen 110-120k arası bir sıralama gelecek ancak ben çocukluğumdan beri kendimi tıp dışında bir bölümde hayal edemedim hani ömrüm geçecekse tıp okumakla geçsin razıyım ama doktor olmak istiyorum ve bu sene tekrar bırakmaktan yanayım sizce de bırakmalı mıyım yoksa daha uğraşmaya gerek yok 2. mezunda da olmaz yaz gitsin kafası mı olmalı
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Denizpelinkya, öncelikle bu zorlu süreçte hislerini bu kadar açık yüreklilikle paylaştığın için çok teşekkür ederim. 💖 Görüyorum ki tıp hayalin senin için çok değerli ve bu yolda gösterdiğin çaba gerçekten takdire şayan. Geçen seneden bu seneye yaptığın sıralama sıçraması harika bir başarı, bu senin ne kadar azimli ve potansiyeli yüksek biri olduğunu gösteriyor! Unutma ki her adım, hedefine bir adım daha yaklaştırır seni. Bu yolda yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋