Kızlar Bir Adım Öne Tıp için 2 yıl mezuna kalmaya değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tıp için 2 yıl mezuna kalmaya değer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
violet899 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl yapabileceğinden eminsen düzenli çalışacaksan yalnızca 1 3 Yorumla Soran 1 yıl 3. yıla kalmaktan korkuyorum Yorumla violet899 1 yıl Aklında başka bölümlerde olsun o zaman iyi bir sıralama lazım elinden geleni yap Yorumla Soran 1 yıl Doktor olmak hayalim Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle değer kanka maaşlar diğerlerinjn kaç katı, statü en üstte vs. 0 2 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Ama çalışacaksan. Çünkü sürekli sürekli 10 yıl boyunca çalışmadan mezuna kalmak sacma. Yorumla Soran 1 yıl Çok haklısın Yorumla
SadeceMia Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bu gidişle sen ne tıp okuyabilirsin ne de başka bişi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yapabileceğinden eminsen düzenli çalışacaksan yalnızca
3. yıla kalmaktan korkuyorum
Aklında başka bölümlerde olsun o zaman iyi bir sıralama lazım elinden geleni yap
Doktor olmak hayalim
Kesinlikle değer kanka maaşlar diğerlerinjn kaç katı, statü en üstte vs.
Ama çalışacaksan. Çünkü sürekli sürekli 10 yıl boyunca çalışmadan mezuna kalmak sacma.
Çok haklısın
Bu gidişle sen ne tıp okuyabilirsin ne de başka bişi
Haklısın
Eğer yapacaksan değer
Değer
Değer
Tabiki değer
deger tabı
evet