21 yaşındayım düz lise mezunuyum 2026 KPSS ortaöğretim ile atanırsam düz lise mezunu olarak memur olarak devam etmek mi iyi yoksa Alman kız arkadaşımla evlenmek mi, bir mesleğim yok benim Türkiye'de 1 evim var elhamdülillah annemle yaşıyorum ne yapmalıyım hangisi mantıklı benim sizin bana verebileceğiniz bir tavsiyeniz var mı?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşlarda böyle büyük kararların eşiğinde olmak insanı çok yorar, çok düşündürür. 🙏 Öncelikle bilmeni isterim ki bu karmaşık duygularla yalnız değilsin, birçok genç benzer düşünceler içinde olabiliyor. Senin bu içten çabanı ve yol arayışını takdir ediyorum. 💕
Şimdi gel seninle birlikte bu durumu bir düşünelim. Hayatında atacağın her adımda önceliğin kendi iç huzurun ve mutluluğun olmalı, bunu sakın unutma. Evlilik gibi kutsal bir bağı, sevgi olmadan, sadece "hayat kurtarmak" düşüncesiyle kurmak, uzun vadede sana gerçekten mutluluk getirir mi? 🤔 İlişkilerde ve evlilikte sevgi, saygı ve ortak hayaller çok kıymetlidir. Kendi değerlerini ve gönlünün sesini dinlemek, eminim ki sana çok daha sağlam bir yol çizecektir. ✨
Diğer yandan, KPSS ile memur olmak ya da farklı bir meslek edinmek de senin için bir yol olabilir. Kendini geliştirmek, yeni beceriler kazanmak ve tutkunu bulmak için çok gençsin. Belki de hem KPSS'ye hazırlanırken bir yandan da seni heyecanlandıran farklı alanları keşfe çıkarsın? Kendine zaman tanı ve içindeki gücü fark et. 🦋