Cihaza Ubuntu kurdum, Ubuntu kurulumu sonrasına neler önerirsiniz? Var mıdır şu yazılım şu konuda yarar sağlar yönünde bilgi iletebilen?

Cihaza Ubuntu kurdum, Ubuntu kurulumu sonrasına neler önerirsiniz? Var mıdır şu yazılım şu konuda yarar sağlar yönünde bilgi iletebilen?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eskiden kullandım Ubuntu. Ama Steamderi bazı oyunlar o zamanlar çalışmıyordu. O yüzden geri Windowsa geçtim
Ana tercih sebeplerinden
Zorin OS kullandım, Deepin OS kullandım, ubuntu kullandim, kali Linux kıllandım, mint kullandım.
İşin değilse eğer, çekilmiyorlar. Paket sorunları, driver hataları vs. Çok uğraştırıyorlardı.
Windowsa benzesin diyorsan Zorin OS kullanabilirsin. Ubuntu tabanlı zaten.
Öyle tavsiye edebileceği bir paket eklenti yok. Bayadır kullanmıyorum sektörden de uzağım hocam
Konudan bağımsız ama aklıma geldi, I use arch by the way. Kali Linux kullandım zamanında ama Windows kullanıyorum şu anda
hayatım değişti kardeş bu görüşün sayesinde. o derece önemli bir görüştü benim için
Eyvallah
Ben kurunca sadece darkwebe rahat girmiştim başka da bir artısını görmedim bir hafta içinde geri döndüm
Ubuntu geride kaldı iyice. Ben 2 aydır Cachy OS kullanıyorum. Açık ara en iyi linux.
Kullandığım uygumalar uyumlu değil
örneğin?
Valla alt yapısını kullanıyorum bende
hangi işletim sistemi
Arch denedim benim laptoba olmadı ne yaptıysam
Pardus kullanıyorum.
Çok iyi, Linux appleri için dosya önerisine bakabileceğim web site önerisinde bulunabilir misin
Ben daha önce farklı bir Linux sürümde idim
Yok açıkçası. Pardus uygulama merkezinden indiriyorum.
Yok kulanmıyorum
Yok napcan onu