hayatında hiç windowsdan başka bir şey kullanmamış biri öğrenebilir mi bunu
bu windowsdan kurtulmam şart oldu
hayatında hiç windowsdan başka bir şey kullanmamış biri öğrenebilir mi bunu
bu windowsdan kurtulmam şart oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ubuntu kullandım. Virtual machine üzerinden yükledim aslında oldukça keyifli ve hızlı bir işletim sistemi ama arayüzleri ve gidgetler olmadığı için herkes kullanamaz.
peki hocam sen şu an windows mı linux mü kullanıyorsun
şu an windows 11 kullanıyorum
ne sıklıkla mavi ekran hatası alıyorsun
Sorma hocam! Bilgisayarı her 2. kez açtığımda mavi ekran hatası alıyorum! Sorunun ne olduğunu Microsoftun ne kadar iğrenç bir politikası olduğunu biliyorum. Malı biz satın alsak bile %100 kullanım hakkını elimizde bulunduramıyoruz
işte bende tamda bu yüzden küresel çetenin kuklalarından olan bu adamın bir projesi olduğunu düşünüyorum windows denen şeyin o yüzden açık kaynak işletim sistemine geçmek istiyorum gemileri yakıp... önce alıştırıyorlar bu youtube da öyle
Adamlar resmen istemedikleri hiç bir yazılımı satın aldığımız işletim sistemine yüklettirmeyorlar. Linux’da uyumluluk konusunda hala çözüme ulaşmadığı için çekimser kalıyoruz
işlemcinin uyumlu olması yeterli hocam amd ryzen uyumlu mesela resmi sitelerinde yazıyor bu
kodlamayı öğrenmek gerekiyor işte o da altyapısı olmayan insanları için çok zor ama "Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5) Kur'an daki bu ayet geliyor aklıma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!