Ubuntu veya başka bir linux sistemi kullanan var mı? Tavsiye ediyor musunuz? Bir de linux'ta çalışacak uygulama yazmak için hangi dili bilmek gerekiyor?
Ediyorum
Etmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Wireless şifresi kırmak ve tatil vs için gittiğim yerlerde interneti beleşe getirmek için Linux'un BackTrack sürümünü kullanırdım 2-3 sene önce. Çevrede kuvvetli bir WEP sinyali var ise 30 dakikada şifresi elimde olurdu. Fakat kırar kırmaz Windows'a geçiş yapardım. Linux deneyimim bu kadar. :))
WPA geldi mertlik bozuldu zaten :)
Hem öyle hem de cepte Vınn ve cep telefonunda internet olunca gerek duyulmuyor artık :))
Ben 2-3 sene önce kullanıyordum. Kullanması gayet keyifli. C, Java vs. benzer dillerin hepsinde yazılım geliştirebilirsin.
Ama yazılım geliştirme veya diğer profesyonel işler için kullanacaksan daha hafif dağıtımlar da deneyebilirsin. Ubuntu genellikle son kullanıcı için tasarlanmıştır.
Cevap
4Cevap
Ubuntu görsellik olarak çok güzel,java,c++,php,html,css,xml,javascript dilleri bilmen gerekiyor.
iyidir. ubuntu linuxa daha rahat bir adaptasyon sağlar.
hayir etmiyorum
ubuntu neki?
+1
yok.
Ediyorum.. .
Ediyorum ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar