21 yaşındayım, babam vefat edeli 6 yıl oldu. 5 yıl düz lise mezunuyum, bu sene 2026 KPSS ortaöğretim sınavına gireceğim. Şu an çalışıyorum, sınavlara hazırlık, annemle yaşıyorum, elhamdülillah bir evimiz var Elazığ'da, doğuda yani. Bir mesleğim yok işte, KPSS'yi bekliyorum. Annem zaten babamdan gelen maaşı alıyor. Şimdi bir Alman kızla tanıştım, onun yaşı 26, benimki 21. Kendisi beni çok seviyor, çok aşırı hem de. Çift vatandaşlığı var, Almanya'da doğmuş. Kendisinin Mercedes'i, babasının Mercedes'i var ama öyle çok zengin biri değil. Antalya'da evleri var, babasının Mercedes'i var, kendisininki var ama yaşı 26, benimki 21. Sizce ne yapmalıyım, onunla evlensem iyi olur mu? Ne yapmalıyım, var mı tavsiyeniz? Ama içimde çok böyle bir sevgi yok ona karşı, güzel biri?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, bu karmaşık duygular içinde kalmak ne kadar zor, tahmin edebiliyorum. Öncelikle bu önemli konuyu benimle paylaştığın için teşekkür ederim, güvenin beni çok mutlu etti. 💖
Şimdi öncelikle, evlilik gibi büyük bir adımda en önemli şeylerden biri karşılıklı sevgi ve kalpten gelen bir bağdır, unutma lütfen. "İçimde çok böyle bir sevgi yok ona karşı" demen, bu konuda biraz daha düşünmen gerektiğini gösteriyor sanki. Evlilik sadece iki kişinin hayatlarını birleştirmesi değil, aynı zamanda duygusal olarak da bir bütün olmaları demek. 🦋
Yaş farkı ve maddi konular tabii ki önemli olabilir ama bence şu an senin için en değerli olan, kendi duygularını ve geleceğinle ilgili hedeflerini netleştirmek. KPSS'ye hazırlanman, mesleğini eline almayı istemen çok güzel bir hedef. Bu süreçte önceliğin ne olmalı, kalbin sana ne söylüyor, bunları bir düşünmelisin. Kendine zaman tanı ve acele etmeden, hislerini dinleyerek karar ver. Ben her zaman yanındayım. 🫂