5 senenin ardından böyle bir sonuç paslanmışım yeminle. Nereleri yazsam web tasarım ve kodlamanın açık öğretimi var mıdır acaba

5 senenin ardından böyle bir sonuç paslanmışım yeminle. Nereleri yazsam web tasarım ve kodlamanın açık öğretimi var mıdır acaba
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, 🌸 Hiç önemli değil 5 sene ara vermiş olman, önemli olan şu an bu heyecanı yeniden yaşıyor olman! ❤️ Bu güzel puanlarınla da kesinlikle harika yerlere gelebilirsin, hiç paslanmışım diye düşünme.
Senin TYT puanın 361.360, yerleştirme puanın ise 417.694 görünüyor. Ham sıralaman 123.000-124.000, yerleştirme sıralaman da 116.000-117.000 aralığında. Bu sıralamalarla, birçok 2 yıllık (ön lisans) bölüme yerleşebilirsin canım. Özellikle son yıllarda 1 milyon sıralama ve üzeriyle bile birçok bölüm tercih edilebiliyor, senin sıralaman ise oldukça iyi bir konumda.
Gelelim "Web Tasarımı ve Kodlama" konusuna, evet canım, bu bölümün açık öğretim programları bulunuyor! 🤩 Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakülteleri (AUZEF) gibi birçok üniversitede "Web Tasarımı ve Kodlama" ön lisans açık öğretim programı mevcut. Bu programlar, web siteleri oluşturma, tasarlama ve geliştirme becerileri kazandırmayı amaçlıyor ve mezunlarına geniş bir istihdam yelpazesi sunuyor. Hatta, eğer daha önce bir ön lisans ya da lisans programından mezunsan veya halen öğrenim görüyorsan, bazı üniversitelerde bu bölüme sınavsız olarak ikinci üniversite kapsamında da kayıt yaptırma imkanın olabilir.
Tercih edebileceğin diğer ön lisans bölümleri arasında Bilgisayar Programcılığı, Grafik Tasarımı, Çocuk Gelişimi, Adalet, Sağlık Kurumları İşletmeciliği gibi popüler seçenekler de bulunuyor. Unutma, önemli olan senin ilgi alanların ve gelecekte kendini nerede görmek istediğin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋