yolun çok başında olduğun stilleri html'e nitelikle eklemenden belli oluyor, full stack web developerim, her segmentte ve düzeyde web araçları oluşturabilirim, 15 ay gecesi gündüzü olmadan edindim tüm bunları, sen 3 gün diyorsun, inanılır gibi gelmiyor, web geliştirici olsam da javascript önemli dillerden olması nedeniyle tüm platformlarda mantıksal bir kullanım olanağı sunuyor, diğer taraftan veritabanları var bu işin, yani maalesef bu işler öyle 3 günde falan olacak şeyler değil, ancak istikrarlı olursan ve bu işi seversen hem öğrenirsin hem de başarılı olursun.
İmkansız kankam. Ben programcılık mezunuyum. Yazılımla falan şuanlık işim yok uğraşmıyorum da, bilgim var anlayacağın.
Html falan sıkıntı yok zaten, 3-4 saatte öğrenirsin.
Ama css ve javascript uçsuz boşluk, ki css'i şöyle 2 haftada falan sadece temel olarak kavrarsın.
Javascript falan zaten hani saymıyorum, bunun imkanı yok 3 günde halledeceksin falan, 3 ayda da yok.
Temelde kalır.
Moralini bozmak istemem ama gerçekler. Fakat, öğrenmek için uğraşman, zaten taktire layık, ki kadınların da yazılım alanına böyle yöneldiklerini görmek daha da mutlu ediyor günümüz türkiyesinde
Öncelikle şöyle söyliyeyim kullandığın web tasarım sistemi nasıl olacak?
Altyapı olarak wordpress vb. sistemler kullanırsan eğer temel olarak öğrenebilirsin. Ama sıfırdan yazılımla gireceksen bu biraz gerçekten zor. Ha diyelimki eğitimi 3 günde tamamen aldın ama onu uygulamaya sokup tamamen efektif bir şekilde kullanman aylarını alabilir. Bu konularda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsan eğer bu siteden araştırabilirsin
Çok yumurtanın üstüne oturursan o yumurta civciv sonra da tavuk olmaz. Kendini bir alanda tam yetiştir. Bu alan seni hem mutlu etsin hem de zengin. Yine de birşeyler öğrenme gayretini takdir ediyorum