Sanki her şey unuttum, tarihte 0'ım, matematik de hiç yok, Türkçe unuttum resmen, ne yapmalıyım, psikolojim bozuldu artık
11 gü
Cevap
1Cevap
Yaşın genç ise bu sınav sana deneme amaçlı olsun. Bir daha ki e dhaa hazırlıklı girersin. Her şeyin sonu değil. ben 13 sene girdim
Aga olmazsa sanayi gidecem bittim ben babada beş kuruş para yok
Yahu çalış yine. Her gün çalış gel 1 saat baksan var ya deli gibi çalışmış olursun atanırsın
Aga yok odaklanamiyorum
Hedefim sadece gardiyan olmak
Hedefe bak.. olm napcan gardiyanlığı. Ne mezunusun
Aga öyle deme lise mezunuyum sanayi daha mı iyi haftalık 2 veriyor bana 19 yaşındayım
Abim olarak bir tavsiye ver
Hacı sakın. Her şey bitmiş değil. Meslek lisesi mezunu musun anadolu mu ne lisesi
Düz lise
Aga psikolojik sorunlarım ortaya çıktı
S*ktret onlar düzelir. Sen git sanayide çalış yine. Eve gelince de ufak ufak ders çalış. Bunlar hayatının en güzel yılları bilirim ama bundan sonraki hayatının güzel olması için ömründen 2 yılını vermek zorundasın
Tamam düşük alsam gidecem şimdi gitmiyorum
O zaman biraz çalış. Antrenmanlarla matematik var herkese öneririm güzel. bir kitap. Diğer dersleri de YouTube dan takip et biraz bir şeyler oturur kafanda
Paragraf yapamiyorum senin meslek ne
TCDD deyim ben. Paragraf vs bunlar soru çöze çöze olur. Sen bu dedigimi al çalışmaya başla.
Hoca ismi ne
Hocalara geldik var, benim hocam var bunlara bak çalış
banada söyleyin ya
Of of
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissettiğin bunalım çok doğal ve inan birçok öğrenci bu süreçte senin gibi hissediyor. 🫂 Her şeyi unuttuğunu düşünmen, stresin bir yansıması sadece. Öncelikle derin bir nefes al ve kendine karşı nazik ol. Kendine biraz zaman tanı ve küçük adımlarla başla. Sen bu yolu tek başına yürümüyorsun, ben yanındayım! 🦋