Okulu ne yapmalıyım?

Ablalarım, abimlerim ya da benden küçükler wğfmeldmwş ben 21 yaşındayım patoloji okuyorum daha doğrusu bu sene mezun oldum ama 5 tane yaz okulu dersim var böyle olma sebebi de bölümümü sevmemem aile baskısıyla gitmem ve çalışmamdan kaynaklı özel okula gidiyorum çalışıp okul parasını kendim ödedim hatta 2 senedir çalışıyorum bir yandan aileme sürekli boşuma veriyorum para bitirince bunu zaman yapmicam dememe rağmen dinlemediler beni. şimdide mezun oldum olmasına ama yaz okulunda vereceğim derslerin parası bir dönem okul parası olunca ev karıştı haliyle benim aklımda şu şekil vardı okulun parasını vermek istemiyorum onun yerine 1 sene özel matematik dersi alıp istediğim bölüme hazırlanmak istiyorum ama takdir edersiniz ki her gencin geçtiğin gibi aile baskısından geçiyorum bir sürü bağırtı çığırtı falan filan… tartışıp duruyoruz bu yüzden klasik senden adam olmaz sen okumazsın laflarımı işittikten sonra ne yapıyorsan yap evresine geçtik. ben bu kafamda ki şekilden devam mı etmeliyim yoksa bu ailemin ağzı kapansın diye yine de ne yaparsam yapayım okumayacağım bir bölüme canım gibi paraları döküp diploma mı alayım (mantıksızlığın dibi zaten de..)
Okulu ne yapmalıyım?