Okul hayatımda ne yapmalıyım?

Merhabalar öncelikle eğitim önemli benim için ama bu şartlarda değil benim hiç bir düzenim yok hayatım düzensiz hani insanların programları falan olur normal hayatta bile bende plan program yok rastgele yaşıyorum hayatı ve hiçbir şekilde düzene girmiyor bu şuanda bu yıl 11. Sınıf olacam başta okul hayatımda ilkokulu ortaokulu güzel bir şekilde bitirdim yani hep takdir alıyordum liseye geldim bir taktir digerleri teşekkür aldım hiç ders çalışmıyorum hocalarım ailem çok şaşırdılar bunu öğrenince hiç ders çalışmıyorum ama derslerim iyi sonra hocalarım ve ailem çalışırsan çok iyi yerlere gelirsin sadece dinleyerek bu kadar iyi yapıyorsan çalışsan çok iyi yerlere gelirsin dediler plan program olmadığı için ders çalışmıyorum bilmiyorum nasıl yapılır bölüm secerkende hocalarım sayisala git dediler ama ben çalışmadım daha once neyi iyi yaptığımı bilmiyorum bu sebeple o bölümü seçmeye korktum kötü yaparım diye çalışsam yapacağımdan eminim ama bir hedefim hiç olmadı bölüm falan bilmiyorum aklım karışık boşa okumuşum gibi geliyor hiç çalışmamak çok saçma çalışmayı bilmemek düzen program hiç bişey yok ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Okul hayatımda ne yapmalıyım?