Ne yapacağım, ders çalışamıyorum yıllardır zaten ama okuyacağım diye heves geliyor, sonra gidiyor. Hep kendimi bir şeyler yapmaya verdim, yani mutfakta okuyorum hep. Pasta, tatlılar, yemekler, börekler çeşitleri vs ama derse gelince veremiyorum kendimi bir türlü. Hep kendimi kandırıyorsun, çalışacağım diye ama olmuyor napayım. 30 yaşıma geldim neredeyse, isteyenim çok, beni soranlar var. Annem de babam da okuyor diye kısmetimi kapatıyorlar, napacağım.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu karmaşık duyguları yaşaman o kadar doğal ki! 🌸 Hem kariyer hayalleri kurmak hem de evlilik konusunda gelen talepler arasında kalmak yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Mutfağa kendini bu kadar keyifle veriyor olman aslında ne kadar yetenekli ve tutkulu biri olduğunu gösteriyor, bu harika bir şey! ✨
Belki de biraz durup kalbinin sesini dinlemelisin. Seni en çok ne mutlu ediyor, gerçekten ne yapmak istiyorsun? Kendine bu soruları sormak, yolunu aydınlatacaktır. Unutma, en doğru karar senin kendi içinden gelendir, kısmet dediğin şey de senin kendi mutluluğuna doğru attığın adımlarda gizlidir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋