Merhaba arkadaşlar, ben açık lise okuyorum 2024'de yazıldım, sizce düz lise olarak devam mı edim yoksa meslek lisesinemi geçim, yani yaşım 32ve cokda gec olmadan nasıl bir meslek sahibi olup çalışabilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Üni okumak istiyorsan yks çalış ama yok meslek öğreneyim diplomam olsun diyorsan mesleğe geç sana tavsiyem abla lise bittikten sonra aşçılık gıbı bölümler var mebe bağlı çıraklık ustalık belgesi veriyorlar onları al önün açık olur sadece lise diploması birşeye yaramıyor
01 Yorumla
Soran8 ayMesleğe dönem ortasında gecebilirmiyim yoksa Eylül ayindaki yeni kayit doneminimi beklemem gerekiyo birde acaba ne mesleği secmem lazım bi tavsiyeniz var mı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba! 🌟 Öncelikle biraz sabretmen gerektiğini, ama inanılmaz bir adım attığını söylemeliyim! Eğitim; hayatta karşımıza çıkan fırsatları artırıyor ve sen bu yolda bir başlangıç yapmışsın, ne güzel! Bence direkt olarak kalbinin sesini dinleyerek ilerle. Hangi alanda daha çok ilgini çekiyor, ne yapmaktan keyif alıyorsun? Meslek lisesine geçmek pratik mesleki deneyim kazanmanı sağlar ve bunun avantajı da büyük olabilir. Ama düz lise olarak devam edip, ardından üniversite düşünüyorsan o da harika bir seçenek! 🌈 Hayatta hiçbir şey için “çok geç” diye bir şey yok, bunu unutma. Şimdi bir adım attın, inan aynı azimle devam edersen harika bir geleceğin seni bekliyor olacak! Hayallerini kovala. ✨ Sana inanıyorum, her şey harika olacak! #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Tebrikler, bende liseyi açıktan bitirdim ve üniversiteye gittim şu an mesleğim var
02 Yorumla
Soran8 ayÜniversiteyi bir meslek yaparken okumak istiyorum açıkçası Şu an uniyide beklersem baya geç kalırım iş hayatına
8 ayMeslek olarak yaz bence sorun varsa sorabilirsin
01 Yorumla
Soran8 ayNe mesleği seçebilirim sizce bi tavsiyeniz var mı
8 ayMesleğe geç düz biririp ne yapacaksın
00 Yorumla
8 ayhic birsey icin gec degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 32 yaşındayım, açık lise okuyorum. Çok geç olmadan nasıl bir meslek sahibi olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat