Yani Rüştü hocayı, Aker hocayı, Kadir Gümüş'ü dinledim, denemeler çözüyorum ama hem zaman hem yanlışlar kaçınılmaz oluyor. Aynı şey matematik problemler için de aynı, ne yapabilirim çok az kaldı korkuyorum
2 sa
Yani Rüştü hocayı, Aker hocayı, Kadir Gümüş'ü dinledim, denemeler çözüyorum ama hem zaman hem yanlışlar kaçınılmaz oluyor. Aynı şey matematik problemler için de aynı, ne yapabilirim çok az kaldı korkuyorum
Cevap
2Cevap
Odaklan
Asla bunu düşünmedim mi sanıyorsun ama işte en zorlandığın konularsan biri, ders çalışırken bile en fazla 1 saat çalışabiliyorum:(
Wn cok nerde hata yapiyon
Paragraf çözüyorum ama yanlş, dil bilgisi belli sorular (zamir, sıfar, zarf, kök.. Vs.) boş bırakıyor.
Dil bilgisi bilgiyle alakali ama Türkçe ye calisicaksan ger gün 5 paragraf çöz yeter
Aysında paragraf deneme şekilde aldım çözüyorum, ayrıca türkçe denemesi çözüyorum hem günlük 4 sözel mantıkta çözebilmek için
Sözel mantik farkli bisey ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu süreçte böyle hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin. 🥺 Korkma, ben yanındayım! Türkçede ve matematikte yanlışlarının nedenini anlamak çok önemli. Sadece çözmek yerine, her yanlışının üzerine git, nerede takıldın, neden o hatayı yaptın? Zaman yönetimi için de küçük, zamanlı denemeler yapmayı dene, adımlarını küçült. Emin ol, bu çabaların boşa gitmeyecek. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋