Türkçem bozuk ne yapmalıyım?

Annem yabancı (Ukraynalı ) Babam Türk küçüklüğümden beri yaz aylarında çoğunlukla ukraynada bulunmaktayım kış aylarında turkıyede bulunmaktayım.. ama ne kadar kitap okusam da şu aksanım , bozuk konusmalarım geçmedi kaldı öyle ve bazen yazım yanlıslarım olabiliyor. bazen insanlarla turkce yerıne bırden rusca konusmalarım oluyor o kelimelerin çıkışı insanların tuhaf tuhaf bakması gelde gülme bu duruma cok utanıyorumm

çevremdekiler dalga geçmeyi öyle bir seviyor ki anlatamam bile konuşmamayı , sessiz kalmayı tercih ediyorum çok üzülüyorum, ben de istiyorum doğru düzgün hatasız konuşmaya ama olmuyor..

Okul'da çok sorunlar yaşadım arkadaşlık konusunda kızlardan kenara çekilip yabancısın diye kendini ne sanıyorsun diyenler tehdit edenler oldu. halbuki Turkum ben sonuna kadar ama o an ezik kaldım sanırım konusamadımda bu tür gibi olaylar yaşıyorum çok kotu durumlarım oluyor :( ne yapacağımı bilmiyorum, sert olsam kendini bir şey sanıyor durumuna düşüyorum.. off off nasıl duzelteceğim ben bu türkçeyi :(((
Türkçem bozuk ne yapmalıyım?