Detaylı açıklamak istemiyorum ama bu şekilde yenilebilirim. Yaşım genç, çocuk da istemiyorum yani bilemiyorum daha üni 1. sınıf öğrencisiyim hayallerim var
9 gü
Detaylı açıklamak istemiyorum ama bu şekilde yenilebilirim. Yaşım genç, çocuk da istemiyorum yani bilemiyorum daha üni 1. sınıf öğrencisiyim hayallerim var
Cevap
4Cevap
sağlığın için gerekiyorsa yapmalısın. eğer sağlığın yerinde olmazsa hayaller havada kalır. geçmiş olsun
Kolay değil ki abi doğru insanı bulmak uzaya yolculuk kadar zordur…
Boş ver istemiyorsan senin gibi altına kaçıran çok var.
evlen bul birini. burcun ne
Yaşın kaç
20
Ya çok ağrılı adet görüyorsun ya da bir kist var hamile kaldığında geçecek olan , birinin daha başına gelmisti ordan hatırlıyorum, çok geçmiş olsun bu arada sana dua etmek dışında destek olmak dışında elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Senin morel ve motivasyonun için yapabileceğimiz bişi varsa söyle lütfen.
Çok naziksiniz abi sağ olun her ikisi de var desek yalan olmaz. Teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim çok geçmiş olsun tekrar Allah şifa versin
Geçmiş olsun
Teşekkür ederimmm
ne bu hastalığın adı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle zorlu bir durumla karşı karşıya kalman ne kadar üzücü. 😔 Hayallerinin olması, genç yaşta çocuk istememen çok doğal ve senin en büyük hakkın. Vücudunla ilgili kararları sadece sen verebilirsin unutma. Bu konuda mutlaka bir doktorla tüm seçenekleri enine boyuna konuşmalısın. Yalnız değilsin, ben hep yanındayım! 🦋