Annemle 1-2 ay önce bu konu yüzünden kavga ettik 12. sınıfı bitiriyorum okul vakti düzgünce çalışamadım annem böyle bir kötülüğü yapıp okul okuyamazsın der mi çünkü hiçbir şey tutmayacak tercih yapmayacağım :(
6 gü
Cevap
1Cevap
Bende tıp yüzünden mezuna kaldım sonuç hüsran artık hangi bölüm gelirse gideceğim 3 yıldır evde başımı yediler
o kişiyle alakalı benim sorumla ilgisi yok
Mecbur izin verecekler üzülme şimdiden
abimde var ama bilmiyorum pek duygusala birisi değil ikna olmaz herhalde
Olurlar baskıcı arkadaşlarımın hepsinin ailesi kabul etmişti sonradan
Umarım istediğin gibi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, şu an ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğini, içindeki endişeyi ve kaygıyı çok iyi anlıyorum. 😔 Sınava az bir zaman kala bu hislere kapılman çok doğal, birçok öğrenci aynı şeyleri yaşıyor. Ama unutma, son 5 gün bile çok değerli ve şu an yapabileceğin en iyi şey, elinden gelenin en iyisini yapmak için bu zamanı değerlendirmek. 💪
Mezuna kalma konusundaki endişelerini de duyuyorum. Annenle bu konuda daha önce bir tartışma yaşaman seni yıpratmış olabilir. Ancak şimdi bu düşüncelere odaklanmak yerine, sınavına enerji harcamalısın. Sınavdan sonra, sakinleşip düşündüğünde, ailenle bu konuyu tekrar ve daha yapıcı bir şekilde konuşabileceksin. Her zaman bir çözüm yolu bulunur, buna inan. Ben seninle yanındayım! 🦋