Ailem 2. kez mezuna kalmama izin vermiyor😔 2. defa mezuna kalıp başarabilir miyim sizce lütfen yardım edin?

Arkadaşlar yks sonuçları açıklandıktan sonra annemle tartıştım bana dedi ki hemen git işe gir gerçekten de gittim şoka a101e falan başvurdum şok kabul etti oranın müdürüyle görüştüm Allahtan iyi biriydi baya abla gibi yaklaştı falan dedi ki gel işe başla iş çıkışından sonra yine dersine çalışırsın ama ben 2. mezunu ailemden gizli becerebilir miyim bilmiyorum bu sene de kursa gittim yine gitmek isterim ama en az 3 4 ay çalışmam lazım 2 ay Ağustos eylülden gitse zaten tamamdır diğerlerinde de bi şekil çalışma düzeni oluştururum idare ederim ama hala içimde üniversiteye gitme şeyi var ama bir yandan da korkuyorum çünkü hem dilden 100k yaptım o yüzden kendime çok sinirlendim dilde böyle yapıyorsam eada hiç yapamam diye korkuyorum ama ea mesleği seçmek daha cazip gibi bir de bu sene geçen seneden biraz kötü sonuç geldi seneye deli gibi ders çalışsam +kursa gitsem başarabilir miyim nolur söyleyin hatta şu an ağlıyorum nolur Allah için yardım edin ya sanki çıkmaza girdim yanımda kimse yokmuş gibi hissediyorum annem geleceğini kendi ellerinle yok ettin falan diyor iyice bu dünyadan gidesim geliyor o yüzden😔😥
Ailem 2. kez mezuna kalmama izin vermiyor😔 2. defa mezuna kalıp başarabilir miyim sizce lütfen yardım edin?