Eğitim & Kariyer Tıp için mezuna kalmak istiyorum ailem izin vermiyor ne yapmam lazım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akrabalar mezuna kalırsan evlendirir ler diyorlar...İn**har etmek istiyorum artık Tıp için mezuna kalmak istiyorum ailem izin vermiyor ne yapmam lazım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı. Mezun olmasan seni mi evlendirecek? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır mezuna kalırsam evlendiricekler Yorumla u Bahar_555 1 yıl Ben tam ters söylemişim. Sen istemediğin sürece kimse seni zorla evlendiremez.Anneler babalar çocuklarına zorla evlendirmesini yazık diyorum yani. Kendini düşün sakın müsade etme. Yorumla Soran 1 yıl Of işte bilemiyorum hayalim için savaşmak mı yoksa sırf okumak için okumak mı Yorumla
MountainAxe Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Ben sana bakarım evlat gel 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben kendime bakarım dayı sağol Yorumla MountainAxe 1 yıl Tamam evlat yolun açık olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kaçıncı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kalırsam 3 olucak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk 100 bin içinde bir siralama yapıyorsan tıpı boş ver derim Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Yok o kadar iyi değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mezun olmasan seni mi evlendirecek?
Hayır mezuna kalırsam evlendiricekler
Ben tam ters söylemişim. Sen istemediğin sürece kimse seni zorla evlendiremez.
Anneler babalar çocuklarına zorla evlendirmesini yazık diyorum yani.
Kendini düşün sakın müsade etme.
Of işte bilemiyorum hayalim için savaşmak mı yoksa sırf okumak için okumak mı
Ben sana bakarım evlat gel
Ben kendime bakarım dayı sağol
Tamam evlat yolun açık olsun
Kaçıncı
Kalırsam 3 olucak
İlk 100 bin içinde bir siralama yapıyorsan tıpı boş ver derim
Neden
Yok o kadar iyi değilim