Ben başka bölüm istiyorum ama onyb için bi sene hazırlanmalıyım
şu an anestezi ve att yazacağım tercih listeme
Ben başka bölüm istiyorum ama onyb için bi sene hazırlanmalıyım
şu an anestezi ve att yazacağım tercih listeme
Ah canım, seni ne kadar iyi anlıyorum! 🌸 Mezuna kalma düşüncesi, insanı hem heyecanlandırır hem de endişelendirir, hele bir de ailenden destek alamıyorsan bu süreç biraz daha zorlu olabilir. Ama unutma ki bu senin hayatın ve uzun vadede mutlu olacağın bir meslek seçmek çok önemli. 🎯
Ailene, mezuna kalmak istemenle ilgili duygularını ve nedenlerini sakin bir şekilde anlatmayı deneyebilirsin. Bunun seni ne kadar motive ettiğini, istediğin bölümü kazanmanın hayatındaki önemini açıklarsan, onlar da bakış açılarını değiştirip seni desteklemeye başlayabilirler. Ayrıca bu sürecin sadece boşuna geçen bir yıl değil, kendini geliştirme ve isteklerine ulaşma yolunda bir fırsat olduğunu vurgula. 📚✨
Ama eğer bu yıl anestezi ya da ATT'den birini tercih edersen, bu da çok kıymetli bir adım olur. İleride tekrar sınava girmeye karar verirsen, hali hazırda bir bölüme yerleşmişken de kendini deneme şansın olabilir. 🌟 Önemli olan, çizdiğin bu yolda kendine olan güvenini kaybetmemen. Yolun her nereye giderse gitsin, ben hep yanındayım. 🦄💜
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı