Ailem 2 yıllık üniversite okumama izin vermiyor ama ben istiyorum. Nasıl ikna ederim?

Ailem 2 yıllık üniversite okumama izin vermiyor ama ben 2 yıllık üniversite okumak istiyorum açık lise okuyorum bu yıl dershaneye gidiyorum her gün üniversite sınavına hazırlanıyorum ama sadece biraz Tyt yapabiliyorum ayt de hiç yapamıyorum matematik de yapamıyorum temelim yok matematik de zorlanıyorum bunu aileme söylüyorum anlatıyorum ama bana niye matematik yapmıyorsun niye sınavda matematikten 30 net yapmıyorsun diye ailem bana kızıyor bide ailemin benden beklentileri yüksek benim 4 yıllık iyi bir üniversitede hukuk okumamı avukat olmamı istiyorlar ama Tyt yi daha zar zor yapabiliyorum ayt de hiç yapamıyorum böyle nasıl hukuk kazanacağım nasıl 25-30 doğru matematik yapacağım. Ailemi 2 yıllık üniversite okumaya nasıl ikna edebilirim? 2 yıllık üniversite okumak istiyorum çünkü biliyorum ben bu kadar yapabiliyorum bu arada çok ders de çalışıyorum elimden geldiği kadar gayret gösteriyorum bu kadar yapabiliyorum ancak.

Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam annemle konuşurken ona anne eğer ben 4 yıllık üniversite kazanamazsam 2 yıllık üniversite okuyacağım dedim ama bana yok hayır olmaz 2 yıllık üniversite nedir güzel değil 2 yıllık öyle olmaz 4 yıllık üniversite oku dedi bana kızıp
Ailem 2 yıllık üniversite okumama izin vermiyor ama ben istiyorum. Nasıl ikna ederim?