17 gü

Mezuna kalmak mantıklı mı? YKS çalışamıyorum, motivasyon ve paragraf için ne yapmalıyım?

Ben bu sene YKS'ye çalışmadım yalan yok ama cidden içimde çalışma isteği yoktu ama herkes bana zorla kendini telefona bakma yaparsın da ekran sürem 3 4 saat kendimi çok zorladım çok çabaladım ama yok bunalıyorum çalışsam da yapamayacağımı düşünüyorum psikiyatrist ilaçlarımı içiyorum dikkatim tam ama içimde o istek yok ama hiç çalışmadım diyemem çalıştım ama ailem çalışmadım sanıyor çalışsam da o çalışmak mı oluyor diyorlar napim kendimi bu kadar zorlayabiliyorum doktorum da kendini zorla diyor nereye kadar zorlayacağım?
Bende mezuna kalmak istiyorum belki okul ev ders çalışmaya vakit kalmıyor yorgun argın ne anlayabilirim ama kendimi buna gene zorluyorum çalışmaya gayret çaba gösteriyorum ama kimse anlamıyor anlamak da istemiyorlar bıktım bu durumdan.
Sınav yaklaştıkça aşırı stres ve baskı altında oluyorum aşırı agresif ruh haline bürünmüşüm sevdiklerimi kırıyorum seslerine tahammül edemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Mezuna kalıp YKS'ye değil de birkaç şeyleri de düzeltmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen bana yardımcı olun mesela paragraf çözmekten nefret ediyorum sıkıcı çabuk yoruluyorum taktiğiniz var mı?
Mezuna kalmak mantıklı mı? YKS çalışamıyorum, motivasyon ve paragraf için ne yapmalıyım?