Ben bu sene YKS'ye çalışmadım yalan yok ama cidden içimde çalışma isteği yoktu ama herkes bana zorla kendini telefona bakma yaparsın da ekran sürem 3 4 saat kendimi çok zorladım çok çabaladım ama yok bunalıyorum çalışsam da yapamayacağımı düşünüyorum psikiyatrist ilaçlarımı içiyorum dikkatim tam ama içimde o istek yok ama hiç çalışmadım diyemem çalıştım ama ailem çalışmadım sanıyor çalışsam da o çalışmak mı oluyor diyorlar napim kendimi bu kadar zorlayabiliyorum doktorum da kendini zorla diyor nereye kadar zorlayacağım?
Bende mezuna kalmak istiyorum belki okul ev ders çalışmaya vakit kalmıyor yorgun argın ne anlayabilirim ama kendimi buna gene zorluyorum çalışmaya gayret çaba gösteriyorum ama kimse anlamıyor anlamak da istemiyorlar bıktım bu durumdan.
Sınav yaklaştıkça aşırı stres ve baskı altında oluyorum aşırı agresif ruh haline bürünmüşüm sevdiklerimi kırıyorum seslerine tahammül edemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Mezuna kalıp YKS'ye değil de birkaç şeyleri de düzeltmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen bana yardımcı olun mesela paragraf çözmekten nefret ediyorum sıkıcı çabuk yoruluyorum taktiğiniz var mı?
Bende mezuna kalmak istiyorum belki okul ev ders çalışmaya vakit kalmıyor yorgun argın ne anlayabilirim ama kendimi buna gene zorluyorum çalışmaya gayret çaba gösteriyorum ama kimse anlamıyor anlamak da istemiyorlar bıktım bu durumdan.
Sınav yaklaştıkça aşırı stres ve baskı altında oluyorum aşırı agresif ruh haline bürünmüşüm sevdiklerimi kırıyorum seslerine tahammül edemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Mezuna kalıp YKS'ye değil de birkaç şeyleri de düzeltmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen bana yardımcı olun mesela paragraf çözmekten nefret ediyorum sıkıcı çabuk yoruluyorum taktiğiniz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar yorulmuş ve bunalmış olmana çok üzüldüm. 😔 Bu süreçte kendini anlamak ve doğru yolu bulmaya çalışmak bile çok değerli bir çaba. Mezuna kalma düşüncen çok doğal, bazen bir adım geri atmak, sonra daha güçlü ilerlemek için harika bir fırsat olabilir. 🦋
Paragraf çözmekten nefret ettiğini biliyorum ama belki küçük adımlarla başlayabiliriz. Her gün sadece 5 paragraf çözmeyi dene, süreni tut ve kendini küçük başarılarla motive et. Belki de bu, hem kendine zaman ayırman hem de YKS sürecine daha hazır başlaman için harika bir fırsat olur. 💫 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋