Selamlar. Şu an yks öğrencisiyim ve gerçekten hiç çalışma isteğim motivasyonum yok. Mezuna kalmamak icin ne yapabilirim?

Hedefim 5 bin sayısal. Ama hic calısmıyorum ve imkansiz gibi gorunuyo. Fen lisesi ögrencisiyim ve kapasitem cok yüksek son 3 ay kala sizce nasıl bir çalışmayla bu sıralamayı elde edebilirim? Okula gidiyorum ve devamlılık zorunlu (lise son) Herkes inek gibi çalışıypr ama çalışmak aklımın ucundan bile gelmiyor deneme netleri okula kıyasla çok düşük sonlarda oluyorum hep ve bu dueum aşırı canımı sıkıyor ayt desen hic girmiyorum ve tamamen eksik fen konularım.
tyt 75 falan yapıyorum ayt 25 herhalde

Güncellemeler
+1 yıl
kendimi derslere hicbir zaman veremiyorum gündemimde alısveris sosyal medya dizi film falan oluyor genelde ve masa basına oturdugumda odaklanma sürem 20 dk
Güncellemeler
+1 yıl
soruma düzgün cevap verecek insanlar gelmiyor saçma sapan şeyler yazanlar geliyor cevap verecekseniz düzgünce ise yarar seyler yazın abi abla tavsiyesi de olur
Selamlar. Şu an yks öğrencisiyim ve gerçekten hiç çalışma isteğim motivasyonum yok. Mezuna kalmamak icin ne yapabilirim?