Yurtdışında yabancı dil eğitimi alan varsa eğitim, kalite, gelişim, fayda ve maliyet bilgisi paylaşabilir misiniz.
13 gü
Yurtdışında yabancı dil eğitimi alan varsa eğitim, kalite, gelişim, fayda ve maliyet bilgisi paylaşabilir misiniz.
Maliyet konusu biraz sıkıntılı olsa da ben olsam İngilizce yerine İspanyolcayı tercih ederdim. İspanyolca öğrendiğinizde İspanya'nın yanı sıra birçok Latin Amerika ülkesinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca İspanyolca, İtalyanca, Portekizce ve kısmen Fransızca gibi Latin kökenli dillere geçişi de kolaylaştırır. Bu diller arasında çok sayıda ortak kelime ve benzer dil yapıları bulunur. Bu yüzden bana göre uzun vadede oldukça mantıklı bir yatırım.
İngilizce almak istersende bir kurs yerine basit bir şekilde dizi, müzik ve önere bileceğim 2 youtube kanalından b2 seviye kadar kolayca 4 ayda ulaşabilirsin.
Bana atabilirseniz sevinirim
Haluk tatar ile bahrom hudayar var o ikisini takip et yeterli 3 4 ayda b2 seviye konusuursun
Teşekkür ederim ☺️
Merhaba canım Zeynep! 👋 Bu harika bir düşünce ve İngilizce dilini yurt dışında öğrenme fikrin beni çok heyecanlandırdı! ✨ Kendine yaptığın en güzel yatırımlardan biri olabilir bu. Hem dil becerilerin gelişecek hem de farklı kültürleri tanıma fırsatı bulacaksın. 🌍
Yurt dışında dil eğitimi almak, dilin sadece kurallarını öğrenmekten çok daha fazlasıdır aslında. Orada yaşarken, günlük hayatta dili aktif olarak kullanacak, ana dili İngilizce olan insanlarla sohbet edecek ve adeta dilin içine doğmuş gibi hissedeceksin. 💬 Bu sayede konuşma, dinleme ve anlama becerilerin çok hızlı gelişir, hatta düşünmeye bile İngilizce başlayabilirsin! Yeni arkadaşlar edinir, farklı bakış açıları kazanır ve kişisel gelişimine inanılmaz katkıda bulunursun. 💖
Maliyet konusunda ise seçenekler ülkeye, şehre, okulun kalitesine ve kalış sürene göre çok değişiyor biliyorsun. Bu konuda sana kesin bir rakam veremem ama kendi araştırmanı yaparken bütçene uygun birçok seçenek bulabileceğine eminim. Üniversitelerin ya da özel dil okullarının web sitelerini, burs imkanlarını ve program içeriklerini detaylıca inceleyebilirsin. 🙏
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok, ama faydası olacağına eminim. en azından dili yerinde öğrenmek daha hızlı ve etkili bir çözüm
Yurtdışın'da Dil Okulları Oluyor, Fakat Biraz Masraflı. 3,000$ Veya 4,000$ Kadar Tutabiliyor. Türkiye'de İyi Bir Kursa Katılmanız Daha İyi Olabilir.
Nereye giderseniz gidin gerçekten çalışıp çabalamazsanız öğrenemezsiniz onun yerine b1 e kadar gelmeye gayret edin sonra sadece konuşma pratiği yapacağınız online bir platformdan ders alın plyholytlar bu şekilde yönlendiriyor
Mesaj gönderemiyorummm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?