u
24 güMerhaba, gitmek şart diyemem tabii ama dilde maruz kalma diye bir olay var yani o işin tam yerinde olursanız elbette konuşmaya veya anlamaya zorunda kalacağınız için daha çabuk ve kalıcı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra da native kişilerden dili daha etkili biçimde öğrenme fırsatını canlı olarak orada bulunacağınız için elde edebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı. Buna göre, yabancı ülkeye gidilince o ülkenin dili kolaylıkla, adeta otomatik olarak öğreniliyor. Gözden kaçırdıkları nokta, gittikleri ülkede o dili öğrenmek için daha fazla gayret göstermeleri gerektiğidir. Özetle, eğer bir yabancı dil sadece yurt dışında mı öğrenilir sorusu sorulacaksa cevap, hayırdır.
00 Yorumla
- 25 gü
Yurtdışına gidebilme imkanın varsa tabi ki daha iyi olur. Mecbur kalırsın o dili konuşmak için ve daha iyi öğrenirsin. Gidemiyorsan bunun için uygulamalar var yabancı kişilerle gerçekten sohbet edebildiğin ve onlarda aynı şekilde dil öğrenmek ve öğretmek için kullanıyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- 9 gü
Şart değil tabi ki ülkemizde de biraz gayret gösterip özel kurs desteği ile de öğrenmeniz mümkün diye düşünüyorum...
00 Yorumla hayır ülkeden hiç çıkmadan ielts'ten 8.0 aldım, bu da gerçek c1 oluyor. ingilizce roman okuyup anlayabiliyorum.
32 Yorumla- 26 gü
tebrik ederim konuşma kısmını nasıl halettin bende TOEFL calisiyorum bol. bol okuyorum
Hayır. Günümüzde interneti, yapay zekayı vs yerinde kullanırsan gayet ingilizceni geliştirebilirsin. Discord gruplarında konuşmanında gayet iyi geliştirebilirsin.
00 Yorumla- 24 gü
Şart değil ama yurt dışında çok daha iyi ve akıcı öğrenirsin yurt dışına gitmeden oyunlardan dizilerden de öğrenebilirsiniz
00 Yorumla - 25 gü
Şart değil ama dil öğrenmek istiyorsan onu Memelektinde öğrenmelisin
01 Yorumla- 25 gü
Maalesef şimdilik ole bi imkn yk
- 24 gü
Cambly denilen online platform var, orada eğitmenler var, uzun zamandır kullanıyorum. Deneyebilirsin
00 Yorumla u
25 güHayır, burada da İngilizceni geliştirebilirsin ama en sağlıklısı başka ülkede bir süre yaşaman.
00 Yorumla- 25 gü
Sanal dünyayı instagramda özellikle yabancı postlardan amerikalı veya ingiliz arkadaşlar edinmeye çalış yorumlara atla. arkadaş edinirsen işin çok kolaylaşır. gündelik ingilizce kalıpları sökmüş olursun
00 Yorumla - 25 gü
Asla şart değil evde öğrenmek mümkün kurslarladir falan çok kolay oluyor ha diyosan para harcamam etmem ytden seviyene gore sira sira a2 gramer konulari sonra b1 gramer konuları falan diye bakarak eksiksiz bi sekilde ogrenebilirsin
00 Yorumla - 26 gü
Şart değil ama yerinde öğrenmek daha pratik ve hızlı öğrenmeni sağlıyor.
00 Yorumla Hiçte gerek yok sana kolay bir tavsiye de bulunayimmi
02 Yorumla- 19 gü
Evet
- 25 gü
Aksağanının gelişmesi açısından iyi ama film dizi şarkılarla da veya yabancıların olduğu ortamlara girerek de geliştirilebilir
00 Yorumla - 26 gü
İngilizce öğrenmek için yurt dışına gitmek şart değil ama
Yurtlarına gitwk için İngilizce öğrenmek şart00 Yorumla - 18 gü
Şart değil ama tabii gitme şansın olursa daha akıcı konuşursun
00 Yorumla değıl tr de yapabileceğiniz bircok şey var dil öğrenmek hakkında
00 Yorumla- 25 gü
Değil o kadar uygulama ve video var ordan da öğrenebilirsin
00 Yorumla - 16 gü
İleri derecede ise evet
00 Yorumla - 19 gü
İyi bir konuşma arkadaşı bulursan harika olur
00 Yorumla - 24 gü
Ben evde ogrendm biraz
00 Yorumla - 25 gü
şart değil ama pratik yolu çok kısaltır
00 Yorumla - 25 gü
İmkanın varsa mantıklı
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 870 cevap paylaştı. Şart değil ama gitme imkânı varsa daha iyi olur.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. Şart değil ama orada daha iyi öğreniyorsun
00 Yorumla- 25 gü
Çıtır bi ingilizce öğretmeni yeterli
00 Yorumla Iyi olur turistlerin olduğu yerlerde ogrenirsin
00 Yorumla- 26 gü
Şart değil tabii ki de...
00 Yorumla Bence ciddi bir öğrenim için şart
00 Yorumlayoo değil tabii ki
00 Yorumla- 24 gü
Yo ben otelde ogrendim
00 Yorumla Şart değil ama gidersen hızlanır sürecin
00 Yorumla- 22 gü
Tabikide şart değil ya