Herhangi bir kurs değil sadece yaşam olarak A2 ingilizce seviyesi ile 8-9 ay İngiltere'de kalsam yabancı dilim nasıl olur?
Evet öğrenilir
Hayır öğrenilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nasıl gidiyorsun knka bana da bir anlat nasıl gidildiğini ben de ingiltereyi gitmeyi çok istiyroum çünkü. aq süper kahraman ya da aksiyon işlerini bırakıp edebiyat okuyan havalı biri gibi durmak istemediğimden İNGİLİZ AŞK ROMANLARI OKUYORUM ÇÜNKÜ VE İNAŞŞAL 1800 LERİN FEMİNİST KONTLARI GERÇEKTİR.
Benim babamdan dolayı pasaportum gri (ak parti belediyesinde babam) onun için gideceğim gittiğimde iş bulup konsolosluğa başvurup çalışma oturum izni alacağım
ablam siyaset okuyor onu şimdi ben de bir partinin belediyesine soksam olur mu o iş yoksa ablam babam olmadığı için olmaz mı? olsun evlatlık alır beni ya sağolasın kardeşim
Bir partide il yönetiminde olmak için ilçe belediye başkanı vs hem partiye maddi manevi yardımlar yapman gerekiyor, ayriyetten o partide bir kaç sene bulunman gerekiyor bende tam bilmiyorum siyaset işini
Elbette girebilir belediyeye bu partiden partiye değişir muhalif bir parti ise bu daha kolay olur
8 yil ukrayna da yasadim Ruscam cok iyi yazma dahil, 3 yildir kanada da yasiyorum ingilizcem harika , Dil yerinde ogrenilir.
Aynen öyle
Cevap
6Cevap
Evet öğrenilir
Bana öğretilen tek şey pratik yapılmaması halinde en nankör dersin yabancı dil olduğudur elbette başarırısnız
asıl yabancı dil yurt dışında konuşa konuşa öğrenilir zaten
Aynen öyle katılıyorum
Benim arkadaşım kurs ve evde çalışma ile B2 öğrendi ama grammar kağıt üzerinde fişek gibi ama Speaking 0 onun için bende yurt dışında öğrenme kararı verdim
O kadar orada kalırsa değil A2 , C seviyesinde bile ogrenirsin.
Benim şu an seviyem A2, oraya gidip geliştirmeyi düşünüyorum Türkiye'de maalesef ingilizce öğrenilmiyor grammar ağırlıklı
A2 seviyesinde biliyorsan zaten anadil seviyesine çıkman çok kolay olur. orada bütün konsantrasyonun dil olacağı için çok hızlı öğrenirsin. Elin Suriyelisi alfabemize bile yabanciyken 1 yılda Türkçe öğreniyor dostum. Üstelik de eğitimi bile olmadan. Sen onlardan çok daha ilerdesin , neden basaramayasin?
Aynen öyle katılıyorum yardımın için çok sağol
Çok rahat B2 yaparsın ama Türk mahallelerinde takılırsan (yani Türkçe konuşursan bakkalda markette vs de) 10 yılda kalsan A1 de kalırsın.
Ayn öyle benim arkadaş B2 ingilizce kursta öğrendi grammar fişek gibi ama Speaking 0 konuşamıyor çocuk en iyisi yurt dışı abi başka şekilde öğrenilmiyor o dile maruz kalmak gerek
Öğrenirsin yabancılarla konuş öğrenirsin
Aşinalık önemli tabiki
Bilmiyorum hiç denemedim
Baya faydası olur bence uygulamalı
Öğrenilir.
Öğrenilir
İnsan g*tü tutuşunca öğrenir ya mecbur
Mantıken öğrenilir.
Elbette
Bilmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar