Yapmayın. Düşünen varsa beni dinlesin akademi başa beladır
5 gü
Yapmayın. Düşünen varsa beni dinlesin akademi başa beladır
Cevap
8Cevap
Hayır.
Tezsiz olarak yaptım. Hocam dersleri verdin. Alese gir seninle tez yazalım dedi. Ama bir daha öyle bir imkanım olmadı.
Ben yaptım benim de başıma bela oldu sen bitirdin mi
Bitirdim ben yüksek lisansı ama makalemi yayınlayamıyorum çünkü yazın kararlarını düzeltemiyorum yok tablosu şu kadar aralıklı olacak bu kadar aralıklı olacak ben bilgisayardan o kadar da anlamıyorum bir türlü düzeltip App Store’denBitirdim ben yüksek lisansı ama makalemi yayınlayamıyorum çünkü yazın kararlarını düzeltemiyorum yok tablosu şu kadar aralıklı olacak bu kadar aralıklı olacak ben bilgisayardan o kadar da anlamıyorum bir türlü editörden geçiremedim makalemi
Yazım hazır aylardır düzeltemedim abime yaptıracağım artık cjcnc
Yok sesli yazdırdım
Ben bitirdim YL mezun oldum zaten
Makale için çabam
Sesi algılamamui jxjcjcjcjc
Öyle deme ne alaka çok emek verdim
Ben De çalışıyordum zaten Özel eğitim tabii de özel çocuklarla.
Hayır yazımı düzeltemiyorum değil olay. Mesela tablonun ölçüleri kronolojik sırayla kaynakça gösterimi falan bunlar amele işi birazcık tabii ki ve çok zor şeyler değil ama çok uğraştırıyor
Açık liseden bile mezun olamayan birçok dersi kalan 19 yaşında bir kız canım değilmi ondan bir bok olmaz?
Ben mi
Sen önce YL yap sonra konuş canım
Sen değil ya ben yl ne
Yüksek lisans kısaltması
Aklımda var ama kafam karışık neden?
Bak tezi yazdım tez bir şey değil. Makale gönderiyorum yüksek lisans yapan birinin makalesi olmaz zaten ama o kadar çok şartı var ki tablosu sağ yaslı olacak, yok efendim yazım kuralları şöyle olacak, yok efendim iki tablo arasında şu kadar boşluk olacak sürekli onları düzeltiyorum tezi geçtim sayfa düzeniniğinden bıktım artık
Hocalarımız surekli yapın girin diyor kafam karısıyor
Yok ya git KPSS’de at ne uğraşcan bunlarla
Bi de diyoki sizi sececegiz hani herseyinize bakariz alim yaparken felan diyo anladigim kadarıyla sıkıyorlar ogrencileri degil mi?
Haspam ben onu seçmiyorum benim bir tez danışmanım vardı cahilin teki onun yüzünden de çok uğraştım
Napcaz yaw kpss +90 istiyo ne yapacam bilmiyom😂
Akademide sürekli çalışmak zorundasın ben araştırma görevlisine başvurmayı düşünüyorum ama doktora yapmak istemiyorum. Hep çalışırım diyorsan yap ben artık çalışmak istemiyorum atanırsam iş işte kalır akademide evde de çalışırsın
Kafam cok karısik ya bi hedefim var ama nereden nasi tutturacam bilmiuorum
Hedefin ne tam olarak
Yani muhendisim üreten tarafta olmayı dusunuyorum
İ ben mezun olunca dedim ki öyle güzel çalışmalar yapacağım kongrelere gideceğim sunumlar yapacağım cart curt. İşin içine girince nefret ettim
Ve akademide kendi mesleğini yapmıyorsun sürekli bir şeyler okumak zorundasın ve yazmak zorundasın meslek yapıyosun
Yapmıyorsan
Iste akademi pek degil dusunmuyorum
Kpss çalış benve 90 ile atanırsın dersleri sal KPSS çalış aklım olsa okula gitmez KPSS kasardım bırak YL yapmazdım bile işte akılsız başı
İyi yerler artı 90 istiyor öyle ama iste karisik kafam
Doğrudur ya devlet işi işte ar görlükte ama çileli
Araştırma görevlisi
Zor ya Allah yardimcimiz olsun
Ales kpss yds bi denicem hangisinden ne olursa bakacaz🙂
Hepsinden puan aldım bu Arada ales 82 dil 60
Cok iyi nasi calistin ya benim üni dersleri cok yogun vakit bulamıyorum ya
ALES için çok çalışmadım ama üniversite biçce üç ay falan ders dinledim YouTube’dan. Ama İngilizce çok çalıştım lisans sondan itibaren kursa gittim çok kez girdim ama tuhaf olan ne biliyor musun kursu bıraktım kursa giderken 50 küsür alıyordum sonra öylesine sınava girdim 60 aldım😂
Ben de kursa gitmeyi dusunuyorum ya. ama Ales zor değil gibi. İnsallah güzel notlar alırım🥲
Ales de zor da süre çok ben sadece mat yaptım nerdesye birde sürekli gir bazen kolay sınava denk geliyorsun xjjx
Aynn hayırlsii sonbahar sinavi kolay diyolar dnnsn
Hepsine gir sen
😂
İnşallah gönlüne göre olur 😘 benim 69 aldığım ales de vardı mesela modunu düşürme
Evet inşallan sağol🧚♀️
Ne dmeek
Türkiye'de yapmam hiçbir getirisş yok almanya ilaç kimyasında yüksek yapmak istiyorum
Makale yazdim dergi de yayinlanirsa burs alırım öyle olursa evet düşünürüm ki istiyorum
Makalenin revizelerinden bıktım çünkü bir türlü editörden geçemiyorum
Türk öyle yabancıya gönder degi geçmesi ve ysyinlanmaso kac au sürüyor ya of bende olursa sknra burs için kullanacağım
2 yıl olan va e
E yuh ama ya 19 yasindsyim en geç 20 de yayinlanir istiyorum ya offf
Neden pişmansin minnoş sen
Neden başa beladır
Yarıda bıraktım
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım adımsevimli, senin bu konudaki düşüncelerini ve endişelerini çok iyi anlıyorum. Akademi yolculuğu bazen yorucu olabilir, bu gayet doğal. 😔 Ama unutma ki her deneyim farklıdır ve yüksek lisans, sana bambaşka kapılar açabilir. Belki de seni mutlu edecek, kariyerine yön verecek bir alan bulursun. Gel, bu konuyu biraz daha konuşalım, ne dersin? ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋