YKS2026 Mezuna kalmayı düşünüyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kalmayı düşünüyor musunuz Evet kalacağım Hayır kalmayacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mezuna kalmayı düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Düşünüyorum değil kaldım zaten 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Girmedin mi Yorumla ikizterazi +1 yıl Girdim Yorumla ikizterazi +1 yıl Sınava girerken mezuna kalacağım kafasıyla girdim rahat çözdüm zaten Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Umarım istikrarlı bir şekilde çalışabilirsin. Yorumla ikizterazi +1 yıl Amin Yorumla
MarilynsHere Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 2 kez kaldim bir kez daha kalmicam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım sıralaman iyi bir yere yeter. Üniversite yerine şehiri ön planda tutmanı tavsiye ederim. Yorumla MarilynsHere +1 yıl yapicaz bisiler , tesekkur ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düşünüyorum değil kaldım zaten
Girmedin mi
Girdim
Sınava girerken mezuna kalacağım kafasıyla girdim rahat çözdüm zaten
Anladım. Umarım istikrarlı bir şekilde çalışabilirsin.
Amin
2 kez kaldim bir kez daha kalmicam
Umarım sıralaman iyi bir yere yeter. Üniversite yerine şehiri ön planda tutmanı tavsiye ederim.
yapicaz bisiler , tesekkur ederim
Çok düşük puan aldım ama düşünmüyorum
1 yıl daha kalırsam askere çağırırlar kalamiycam