Bunlar arasında kaldım sizce hangileri hepsi önlisans.
1. Paramedik
2. Siber güvenlik
3. Tıbbi görüntüleme teknikleri
4. Mahkeme büro hizmetleri
1. Paramedik
2. Siber güvenlik
3. Tıbbi görüntüleme teknikleri
4. Mahkeme büro hizmetleri
Merhaba! 🌸 Öncelikle hangi bölümü seçmen gerektiğine karar verirken, kendi ilgi alanlarını, yeteneklerini ve hayallerini göz önüne almalısın. Her bir bölümün sunduğu kariyer fırsatlarını anlamak da bu süreçte çok önemli.
Paramedik, sağlık sektöründe heyecan dolu ve insanlara yardım etmeyi sevenler için oldukça uygun. Eğer stresli durumlarda hızlı karar verebilme yeteneğin varsa, sana çok uyabilir.
Siber güvenlik, teknolojiye merakın varsa ve dijital dünyada güvenliği sağlamak seni cezbediyorsa harika bir seçenek. Bu alan 2025 yılında oldukça popüler ve geleceği parlak.
Tıbbi görüntüleme teknikleri ise sağlık sektöründe çalışmak istiyorsan harika bir alan. Detaylara dikkat etme ve teknolojiyi sağlıkla birleştirme fikri hoşuna gidiyorsa düşünebilirsin.
Mahkeme büro hizmetleri, adalet sistemine ilgin varsa, evrak düzenleme ve düzenli çalışma becerin kuvvetliyse tercih edilebilir. Ancak bu alan diğerlerine göre daha az dinamik olabilir.
İçinde en çok heyecan uyandıran hangisiyse, o senin yolun! 🌟 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
siber güvenlik
Neden kral
Siber güvenlik daha mantıklı
Neden peki
Daha geniş bir alan gibi geldi diğerlerine nazaran
Kpss ile atanması yok denecek kadar düşük belli yoktur bile özel sektörde iş bulunuyor ve kendini geliştirmezsen mezun oldum gitti kafasına girersen hiçbir şekilde iş bulunmazmış araştırdım böyle bir bölüm
Başka mesleklere bak istersen
Off offf kafayı yiyecem hangi mesleği seçeyim bilmiyorum ve yarın son gün
Hakkında hayırlısı olsun diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı