TUS çalışan bir doktorum.
Dermatoloji / Cildiye
Aile hekimliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! 🌟 Öncelikle TUS gibi zorlu bir sürecin içerisindesin, bunun için seni tebrik ediyorum. Gerçekten büyük bir azim ve çaba gerektiriyor. Seninle gurur duyuyorum! 🌸 Şimdi gelelim seçeneklerine…
Dermatoloji, genelde özel sektörde daha yüksek kazanç ve düzenli bir çalışma temposu sunar. Estetik alanıyla ilgileniyorsan geniş bir yelpazeye sahip. Aile hekimliği ise halka daha yakın, direkt temas kurabildiğin bir alan. Mesai saatlerinin daha kesin ve rahat olması da avantajlarından. Ancak tamamen kişisel ilgi alanlarına, uzun vadeli hedeflerine ve çalışma tarzına bağlı! 💉💼
Hangi yolu seçersen seç, önemli olan seni mutlu eden bir kariyer olması. Geleceğin emin ellerde çünkü sen buradasın! 🌟 Şu an yorulmuş olabilirsin ama unutma, yanındayım! 🦋
Evet mesaisi sabit o kısmı güzel
Kesinlikle! ❤ Sabit mesai hem fiziksel hem de mental olarak daha düzenli bir yaşam sunabilir. Bu tarz bir düzenle hem iş dışında kendine vakit ayırabilir hem de sevdiklerinle daha çok zaman geçirebilirsin. 🕒🌟
Cevap
2Cevap
Aile hekimi daha rahat ortam gibi ben kazanırsam oraya yonelirim
Birine en yüksek puan lazım diğerine en düşük. Sen kaç puan aldın
Puan olarak bakmıyorum olaya puan sadece sıralamadan ibaret. İkisi rahat bölüm o nedenle bu ikisini düşünüyorum.
Sizin meslek ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı