2024 Haziranda YKS Sınavına Gireceğim, Açıköğretim Bölümleri Tercih Etmeyi Düşünüyorum.
Sizce Hangi Bölüm Daha Uygun? Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz?
Sizce Hangi Bölüm Daha Uygun? Siz Olsanız Hangisini Seçerdiniz?
Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi - 4 Yıllık !!!
Egzersiz Ve Spor Bilimleri - 4 Yıllık !!!
Uluslararası Ticaret Ve Lojistik - 4 Yıllık
Sağlık Yönetimi - 4 Yıllık !!!
Bilgisayar Programcılığı - 2 Yıllık !!!
Elektrik Enerjisi Üretim, İletim Ve Dağıtım - 2 Yıllık !!!
Spor Yönetimi - 2 Yıllık !!!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uluslararası Ticaret Ve Lojistik - 4 Yıllık
Bize sorma bence sonuçta sen hangisinde işini zevkle yspacağını bilmiyoruz deneme netlerin kaç
TYT 90 Civarı
AYT 30- 35
Bu iyimi sence hedefin için nerede okuyorsun
Mezunum
Hedefim İçin Çok Fazla Bu Netler Açıköğretime Normalde Boşlar Giriyor da Ben de Hem Calisip Hem Arada Okulu Yürütmeye Çalışacağım İşte
Sağlık yönetimi ne oluyor hangi bölumleri kapsıyor doktorluk var mi
Doktorluk Değil.
Sağlık Yönetimi, Hastane Yöneticisi Veya İlaç, Tıbbi Cihaz Üretimi Yapan Yerlerde Yönetici Vs Oluyorsun.
Açıkta başka bölüm yok mu
Var da Hepsini Buraya Yazamadım.
Genelde Böyle Absürt Bölümler.
Anladım netlerinden memnunmusun sınıf ortamin iyimi
Okulu Bitirdim Ben.
Mezuna Kaldım, Temelim Yoktu 7 Ayda Falan Ortalama Bu Netlere Ulaştım.
OBP 87
Zorlasam Tıp Falan Kasarım da İşte Çok Uzun Ve Zor Bir Bölüm Benlik Değil Beni Kasar 😂
Puanı kaç 450 ustu yapabiliyormusun
Puana Pek Takılma, Sıralama Önemli.
Sana Yazdığım Net Sayısı İle 2023 Sınavında.
Eşit Ağırlıkta - 367 Puan
Sayısalda - 322 Puan
450 Puan Üzeri Yapabilmek İçin Full Atmak Lazım Hemen Hemen xhxjxjx
Hangisini severek okuyacaksın hangi mesleği yapmak seni mutlu edecek ise onu oku
Ya Öyle Tabiki de Genel Olarak İş Olanağı Açısından Hangisi Daha Uygun Diye Genel Bir Soru Sormak İstedim.
@TuruncuJaponBalığı Japon balıkları üzerine okucam 😅
Bulma olanağını bilmemde bölümlerin hepsi iyi
2 yıllık bir bölüm özel üniversite değilse bir işe yaramıyor
O zaman 4 yıllık tercih etmesi mi 2 yıllık okuyup DGS ile farklı bölüme geçiş yapmak mı iyi
DGS sınavı daha zor başarılı bir öğrenci ise denesin 10 yıldır dgs ye girenler var bildiğim
DGS de Odaklanman Gereken Ders Sayısı Az Fakat Sorular Zor.
YKS de Odaklanman Gereken Konu Sayısı Fazla Sorular Kolay/Orta Zorlukta.
Bu Bakımda İkisi de EŞİT Sayılır.
DGS Fazla Giren Olmuyor Ama Yüksek Net Yapmak Şart O da Zor Gibi Bisey :D
Bu Bakımda YKS Önde
Doğru diyon şimdi ikisinde de net olmasi lazım yoksa puan hesaplanmıyor önceden öyle değildi tek bir alandan cozsem puan oluyordu
Ondan balıkçılık dedim bölüm olsa iş garanti idi 😅🤩
Aslında sınava hazırlanan her türlü yaparda alan geniş diye okuduğumuz bolumdende iş olmaya biliyor iş bulmakta nasip meselesi. mezunsun 1-2 sene tecrübe arayan aza çalıştıran falan oluyor. bence okuduğun bölüme ilgi duyup okumak daha iyi en azından severek yapar işini insan
Katılıyorum.
Bence senin rehber öğretmen olman gerekiyordu bu kadar iş aşkı bu kadar güzel tavsiye veren bir insan daha görmedim 😅 hayat enerjin mükemmel ben okudum iki yıllık bir işime yaramadı belki de inanmadığım içindir
Hangi Bölümü Okudun?
Otomotiv okudum sonra edebiyat bıraktım
Şimdi fabrika işçisiyim
Otomotiv Adi Üstünde Reis Özel Sektör 😂
2 Yıllıklar Genelde Meslek Lisesi Gibi Oluyor.
Sağlık Bölümü Dışında Gecerli Bir Meslek Pek Yok 2 Yilliklarda.
Bu Gün Mühendiste Olsan Devlete Girmen Zor Özel Sektör.
Devlete Girebileceğin Bölümler Belli
Hukuk
Sağlık
Kamu
Gerisi Pek İse Yaramiyor Yani.
Ama onları okuyan da çok rakibin çok kardeşim
Orası Öyle.
2 Şansın Var, Ya Okumayıp Sürüncen Ya da Okuyup Sürüncen Başka Yolu Yok 😂
Ama Şu da Var Bu Gün Sınav Oldu Diyelim, Ortalama 2.5m Kişi Sınava Giriyor.
Bu 2.5m Kişi Arasından Kac Kişi Hukuk Veya Tıp, Dış Hekimliği Kazanıyor?
İyi Bölüm Okursan Her Zaman Artısı Var Bence.
Okuyup sürünmek insana koyuyor bunu unutma arkadaşlar var belediyede çalışıyorlar çöpçülük yapıyorlar
Yaşın Kaç Bilmiyorum, 2 Yıllık Üniversite Mezunusun 2024 te Yapılacak KPSS ye Çalış Gir Polis Veya Bekçi Ol Boy Kilo Sağlık Durumun Kurtariyorsa Veya Zabıta Düz Memur Vs.
Ya İş Ayağına Gelmez İster İstemez Herkesin Biryerden Tutunması Lazım Hayata, Ama Mesela İşini Beğenmiyorsun O Sırada Arastir Devlet İşi Vs. Bir Sürü Kadro Açığı Oluşuyor.
Torpil Vs Var Bu Işlerde Bana Düşmez Deme Kendini Kandırma.
Nasibin Nerdeyse Ordan Para Kazanırsın
Bende büro yönetimi okudum iki yıllık DGS ile halkla ilişkiler ve Reklamcılık okudum kamu yönetimi de istiyordum o zamanlar sınavsız ikinci üniversite olarak çocuk gelişimi okudum dgs ye bir gireyim dedim puan hesaplamamis belki öyle 3 4 yapar bitiririm dedim de. sinavsiz 4 yilliga yazıldım onu okuyom şimdi. buro alana geniş dedim o kadar iş baktım mezun olunca olmadı bende dedim okuyom iş olmuyor madem hangisnden ekmek yersem o alanda ilerlicem dedim. cocuk gelisminden mezun olduğum sene iş bulunca bu alanda ilerliyorum şimdi geliştiriyorum
En İyisini Yapıyorsun.
Fazla Zorlamaya Gerek Yok, Biz Hep En İyisi Olsun Umudundayız Aslında Bu Kafa Yapısından Çıkmak Ve Hayati Fazla Kasmamak Lazım.
Büro Yönetimi Geniş İş Yelpazesine Sahip Bu Arada :D
İyice Bir Araştır Derim.
İşte 3 meslek var hangisi severek yaparım dersen çocuk gelişimi sırf bunda bile tecrübe kazanmak için geliştirmek için fırsattır deyip az maaş ve iki özel öğrenci olarak kabul ettim. aslinda özel egitimden de kapı açılmış oldu. su an iş arıyorum zaten de işte bir yandanda ilerletiyorum. ama her zorluk bir çok şey öğretiyor. her üç bolumden de olur iş maksat geliştirmek olsun da fedakarlik etmeden ilerleyemiyorsun
Kanka hiçbirini beğenmedim amdhddjdj sağlık yönetimi ne bilmiyorum ama bak o olabilir
Açıkta Düzgün Bölüm Oldu da Biz mi Okumadık amhxkxkxj
Tayyibe Söyleyelim de Şu Açığa Tıp Falan da Eklesinler mk Olmuyor Böyle
Tayyibin * k knk , şey istersen lojistik oku ama dil ve Excel öğren
B2 İngilizce Var Kanka, Office Programlarını da Biliyorum.
Helal lan oku istersen onu piyasaya göre daha çok iş imkanı var bence ve iyi firmalarda güzelde ilerlersin
Öylemi Dersin Biraz Araştırayım Kanks
Lojistik mezunuyum knk diğer mesleklere göre dhaa çok var bide program ve dil var diyorsun
Özel Sektör Değil de Devlette İş İmkanı Olan Bir Sektör mu Sence?
Evett aga var kpss den yaparım diyorsan yüksek puanları ama var ve mesela yurt dışı firmaları var Türkiyede ups gibi oralara girersen de çok iyi
UPS Bursada Değil miydi?
Kuzenim orada Çalışıyordu Galiba djdjdjd
Knk burada ama uluslararası firma işte mesela o gibi güzel firmalara girersen ve işini iyi yaparsan çok hızlı yükseliyorsun benimde akrabam orada dhdjkd
ticaret ve lojistik