Hukuk demek isterdim ama artık Hukuk Fakültesi bitirdikten sonra ne yapılabilir diye bakınca umutlu değilim eğer gerçekten maddi olarak güçlü bir çevreniz varsa Hukuk diyorum avukatlık için bu gerekli çevre olması gerekiyor, hakim savcı atamaları çok zorlaştı bu nedenle İşletme demek istiyorum iş alanı olarak daha şanslı özel sektörde olur kamu da psikoloji de hukuk gibi pek olumlu bakmıyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hukuk demek isterdim ama artık Hukuk Fakültesi bitirdikten sonra ne yapılabilir diye bakınca umutlu değilim eğer gerçekten maddi olarak güçlü bir çevreniz varsa Hukuk diyorum avukatlık için bu gerekli çevre olması gerekiyor, hakim savcı atamaları çok zorlaştı bu nedenle İşletme demek istiyorum iş alanı olarak daha şanslı özel sektörde olur kamu da psikoloji de hukuk gibi pek olumlu bakmıyorum..
İşletme veya hukuk arasında bir tercih yapsan iyi olur sanki. Psikoloji bölümü mezunları maalesef ki iş istihdamı konusunda sıkıntı yaşıyorlar.
Psikoloji seçme Pp gir ve ne demek istediğimi anlarsın
anlamadım
Profilime gir diyorum sadece sorunun cevabı bulcaksin xd
Psikoloji ve hukuk. Hangisi sana göreyse… İşletme bu mesleklerle aynı segmentte değil….
biliyorum ama iyi gibi
Hangisini istiyorsan