YKS2026 Sizce hangi bölümü tercih etmeliyim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi bölümün önü daha açık, geleceği daha iyi? Türkçe öğretmenliği Okul öncesi öğretmenliği Sınıf öğretmenliği Gastronomi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi bölümü tercih etmeliyim? Cevapla Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
elisscan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl türkce öğretmenliği okuma sakın özelllerden baska hicbir yerde calısamazsın cok dershane değistirdim oradaki hocalarımın hepsi güzel bölümden mezunlar kpss de fena değil ama bir türlü atanamıyorlardı sıra gelmyior 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Başka seçeneklerin yoksa;A'yı ele. D için yeteneğin varsa ve gerçekten ilgi duyduğun bir alansa kalsın değilse ele. C veya B den birisini seçebilirsin. 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Okul öncesi veya sınıf. Bu sene en çok okul öncesi atandi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de gastronomi düşünüyorum, puanıma bakacam ona göre artık. Bakarsın aynı bölümü aynı üniversitede okuruz 0 0 Yorumla
OKALİPTUS26 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl sınıf öğretmenliği çünkü ataması var ve düzenli bir iş tabi gelecek nesle yön vereceksin buna göre seç bence 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Türkçe öğretmenliği hanımefendi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
türkce öğretmenliği okuma sakın özelllerden baska hicbir yerde calısamazsın cok dershane değistirdim oradaki hocalarımın hepsi güzel bölümden mezunlar kpss de fena değil ama bir türlü atanamıyorlardı sıra gelmyior
Başka seçeneklerin yoksa;
A'yı ele. D için yeteneğin varsa ve gerçekten ilgi duyduğun bir alansa kalsın değilse ele. C veya B den birisini seçebilirsin.
Okul öncesi veya sınıf. Bu sene en çok okul öncesi atandi
Ben de gastronomi düşünüyorum, puanıma bakacam ona göre artık. Bakarsın aynı bölümü aynı üniversitede okuruz
sınıf öğretmenliği çünkü ataması var ve düzenli bir iş tabi gelecek nesle yön vereceksin buna göre seç bence
Öyle bir bölüm yok evlat
Türkçe öğretmenliği hanımefendi
Okul öncesi.
D şıkkı