Sevgilim üniversiteye örgün gitmemi istemiyor AÖF oku diyor?

aslında durum şu, ilk başta ikimizde açıktan okuyup birlikte kendimizi geliştirecektik fakat sonrasında durumlar hızlı gelişti ve benim kariyer hedefim değişti üniversite kazandım vs.. şimdi gitmek istiyorum hatta imkanım var yanıma da çağırıyorum ama bu şekilde de ona uygun gelmiyor durumlar el vermiyor kısacası. asıl problemim ise şu yaklaşım tarzını beğenmiyorum yani pasif agresif ve kısıtlamaya etkilemeye yönelik davranıyor. ister durumlar hızlı gelişsin ister kariyer planı açısından ayrı düşelim ister kararımız değişsin kendimi okumak istediğim için suçlu hissetmem ne kadar normal? birbirimizi çok seviyoruz ciddiyiz ve bağı kuvvetli bir çiftiz aslında fakat bu tarz çevresel faktörlerden kendimizi hep koruyup izole tutmuştuk şimdi asıl çetrefilli süreç yaklaşırken ki gördüğüm şeyler bana red flag gibi görünmeye başladı. kontrol edemeyeceği bir ilişkide kendini iyi hissedemiyorsa bu ne kadar gerçektir? tek derdi birlikte bir yol izlemek mi? onunla en başında bu planları konuşamadık diye mi eli ayağı birbirine girdi? şu an 7/24 ulaşılabilir olmamızdan kaynaklı mı bu kadar güzel ilerledi? kafamda bin tane soru var, olabildiğince objektif olmaya çalıştım kadınların beni daha iyi anlayacağını biliyorum ama erkeklerin fikrini de merak ediyorum. bu durumda ne yapılması gerekir?

Sevgilim üniversiteye örgün gitmemi istemiyor AÖF oku diyor?