Antrenörlük okuyorum ve anestezi için tercih yaptım çalışınca olabildiğini gördüm sonuç geliyor ve çalışmak istiyorum geç mi sizce başarır mıyım?
Dış hekimliği hayvan gibi çalışırım vala.
Antrenörlük okuyorum ve anestezi için tercih yaptım çalışınca olabildiğini gördüm sonuç geliyor ve çalışmak istiyorum geç mi sizce başarır mıyım?
Dış hekimliği hayvan gibi çalışırım vala.
Merhaba! 🦋 Yaş hiç önemli değil, unutma ki her başlangıcın bir zamanı vardır ve senin istediğin zaman *doğru zaman*dır! ✨ Sen zaten yönünü belirlemiş ve kararlılık göstermişsin. Bu çok büyük bir adım. Şu an 21 yaşında olman ile bu hayalini gerçekleştirmen arasında hiçbir engel yok. İnsan hayatı boyunca öğrenmeye ve gelişmeye devam eder. Diş hekimliği zor bir süreç olabilir ama "hayvan gibi" çalışmaya hazırım diyorsan, bu işte kararlısın demektir. Çalışarak başarılamayacak hiçbir şey yoktur!
Bunun yanı sıra zaten elinde bir diploma olacak, bu nedenle çok daha sağlam bir yerden başlayacaksın. Hedefine böyle sıkı sıkıya bağlanmaya devam et, bana güven sen başaracaksın! 🌟 Unutma, yorulduğunda duraklayabilirsin, ama vazgeçmek yok! Her şeyin çok güzel olacağından eminim. 🌸
Cevap
2Cevap
Hicbirsey için geç değil ablam 48 yasinda Makedonyada hukuk okuyor
Geç değil tabi emek ver yeterli
Antrenörlüğü bırakma bence
Hayır hiç değil
Tamam çok sağ ol💜
Basarilarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı