+1 yılTam da kendini tanıdığın bir yaş ne geç kalması bence bu konuda daha pozitif düşünmelisin.
Sen tam kendini tanıdığın yaşta meslek seçimi yapıyorsun. Bu nedenle kendini şanslı saymalısın.
Keyifli ve umutlu ol 🍀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Geç kalmışlık hissini anlıyorum. Özellikle toplumsal baskıda ayrı konu.
"New York California'dan üç saat ileride ancak bu California'yı yavaş yapmaz. Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler, kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken, kimi 50 yaşında CEO olur 90'ı görür. Kimi evlenirken, kimi bekar kalır. Obama 55 yaşında emekli oldu, Trump 70 yaşında görevine başladı. Bu dünyadaki herkes kendi zamanına göre yaşar. Etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin gerinde gözükebilir, ancak herkes kendi yarışında kendi zamanında. Onlara kıskançlıkta besleme taklitte etme. Onlar kendi zamanında, sen kendi zamanında yaşayacaksın. Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir. Yani sakin ol, geç kalmadın, erken de değil. Tam zamanında yaşıyorsun."
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin hayırlı bir zamanı var herkes bir ve renk olmak zorunda değil.. bazı şeyler gecikince tam yerine oturuyor sağlam adımlarla yol aliniyor, sen içini ferah tuturak yoluna dewam et, binbir güzellik seni bekliyor.🌸
00 Yorumla
+1 yılYahu saçmalama1 bu hir yaris mi yaa. Ne olacak yani bu bir hazine kazısı da 2 sene önce mezun olanlar tum hazineyi alıp kaçacak mı ? Hrm boyle daha iyi. Dahs cok kiymetini bilrisin uni hayatinin ge daha iyi tadini çıkarırsın. Neyse hayırlı olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
thanks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGeç değil tabi ki
00 Yorumla
+1 yılHay Senin Düşüncene ya
Ulan İnsan 20 Yaşında Tam Anlamıyla Gerçekten İş Kadını Olması Gerek Bu Yaşlarda Ola Gerek Tam Anlamıyla Ayaklarının Üzerine Basmamız Gerek
20 v20 likler En Sevilen Yaşlar Ve Normal Yaşlar
Yani Sen Mesleğini Tıpbbını Kazanmış Sevineceğine Soru Soruyon Geç mi Kaldım Diye
Kaldını Hissediyorsan İşine Emek Ve Kol Vererek Başlaya Bilirsin Güzel Bir Diş Hekimi Olman Dileği İle Canım
Bende Hayla Okuyorum Bişeyler Kazanmak İçin Çabalıyorum Dilerşm Bende Senin Gibi Erken Yaşlarda Kazanırım...😍😍Sağlıcakla Kal😇😇11 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama Lalahım kardeşim
18.19 İnsan Okuyor
Tam Tamına 5 ay Sıradan Bir Sınıf Okunmak Zorunda
Sonra Bir Fakulte Güzel Gekecelli Bşr Ünüversite Seçilmesi Gerek Ve Tam 5 Sene Okunması Gerek Bak
25 Artı Belkide 30 Yaş Olur
Sen 18 19 20 21 tak mış sın kafayı yuh yani ben burada kemiriyorum kendi mi şu an
Lütfen Aklınızı Toplayın Hiç Bir İnsan
Erken Menzun Olamaz Yasa Dışı Sen Olmuş Sun Sevineceğine Göbek Atacağına Gelmiş Buraya Kurulmuş sun Ah Ah
m +1 yılBoşversene Allah aşkına. En azından yok olmaz bir mesleğin var artık. Coşa Coşa oku. 40 yaşında işsiz gezmekte var bu ülkede. Kendimden biliyorum. Keyfine bak
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ne alem bu dün ya
İş olmayınca para olmayınca söver
İşi parayı bulunca da napacağını bilmez
+1 yılHayır ne alakası var 50 yaşından sonra başlaynlar bile var kaldı ki 21 yani. Hadi 25 sonrası olsa yine ankarım bi nebze. Zaten olması gereken yaşlardasın.
00 Yorumla
+1 yıl19 yasımda ilk senemden kazandım ben de bölümümü kendimi ben de geç kalmış hissediyorum hazırlık +1 sene okudum 2. sınıftayım.
10 YorumlaGeç değil iyi bir meslek normal süresinde bitir mezun ol hayırlı olsun yeğenim bu yıl mezun oldu İstanbul'da iyi para kazanıyor. Darısı sana
00 Yorumla
+1 yılSeni tebrik ederim ve 21 yaş daha ne ki geç kalmadın senin endişen sadece herkesin 18 li yaşlarında olacak olması ama bu da dert değil
00 Yorumla
+1 yılmaddi anlamda en guzel meslek ilk musterin ben olayim 4 ibland yaptiracam 😃😃ama bak taş devri teknolojisiyle yapma
00 Yorumla43 yaşındayım Sinema Televizyon okuyorum. Geç kalmadın. Yine de vaktinde bitirmeye çalış
00 YorumlaYok geç değil bizim sınıfta 50-55 yaşlarında ablalar bile var
00 Yorumla
+1 yılBizim sınıfta teyze vardı. üniversitede yaş falan takılmıyor, geçin şu konuları artık
01 Yorumla- +1 yıl
üniversitede*
+1 yılHayır bizim bölümde yirmi beş yaşında hatta kırk yaşında okuyan var. Nerenin dişini kazandın peki
00 Yorumla
+1 yılHayır herkes kendi zamanını yaşar öyle düşünme :) başarılar dilerim
00 Yorumla
+1 yılO bölümlerde adamlar 30 yaşında bile başlıyor 21 yaş ne ki
00 Yorumla
+1 yılGeç falan kalmadin canım tebrik ederim. İnsanlar hep konuşur hep konuşur hep konuşur belki kiskandigi belki cekemedigi belki egosunu tatmin etmek belki bos yapmak için... Senin gibi hirsli ve azimli çalişkan insanlari tebrik ediyorum ben. 👏👏👏👏
00 Yorumlaİlk öncelikle vazgeçmeden denediğin için seni tebrik ederim. Hala yapabiliyorken ve bunu hak ediyorken hiçbir şeye geç kalmış sayılmazsın. Gülümse ve hayatının keyfini çıkar✨💛😇.
00 Yorumla
+1 yılHayatının daha baharındasın ne geçi tam zamanı senin yaşında olmak için neler vermezdim neler. Tadını çıkar dolu dolu yaşa dil öğren wot erasmus yap.
00 Yorumla
+1 yılHiç geç kalmadın hayır tam sırası 🙂
00 YorumlaO kadardan bişi olmaz
00 YorumlaHayır tabi hiç kaygılanma lütfen
00 Yorumla
+1 yılNe güzel girebilmişsiniz daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılNeye geç kaldın şaşkın oku işte
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi daha 21 ile 18 arasında çok da bir fark yok
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne farkeder? Git oku yeterki istedigin bolum olsun
00 YorumlaBunları düşüneceğine kendinle gurur duy hayatım..
00 Yorumlaher şey yeni başlıyor canım geç kaldığın yok
00 Yorumla
+1 yılErken
10 Yorumla
+1 yılNormalll
00 Yorumlatebrikler şimdiden
00 YorumlaSaçmalama oku
00 YorumlaHayirli olsun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeç degil
00 Yorumla
+1 yılHayır ne geçi beee
00 Yorumlatabrikler
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne