Arkadaşlar merhaba. Aslında birazcık içimi dökmek istedim arada da sorularım olacak. 2025 YKS süreci iyisiyle kötüsüyle bitti. Artık tercih dönemi vs. Az çok kim nereye gideceğini biliyor. Ben hayatımda ilk defa YKS'ye girdim Eşit ağırlık öğrencisiyim. Sonuçlarım şu şekilde:
Eşit Ağırlık: 271 Puan 573.000 Sıralama
TYT: 300 Puan 844.000 Sıralama
TYT Ham: 258 Puan
OBP: 70
Sonuçlarım hakkında yorum yapmaya gerek yok ne kadar rezalet ve rezil olduğu ortada bunun kesinlikle farkındayım.
Hedefim ve hayalim:
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Fakültesi
Bu üniversite bu bölüm ve bu şehir benim hayalim hedefim ve geçen sene 149.000 sıralama ile kapatmış.
Şimdi geçen seneye geri dönelim 9 Eylül 2024 tarihinden 22 Haziran 2025 tarihine kadar sıfırdan başlayarak ders çalıştım 289 gün 6.936 saat tabii ki de sürenin hepsi derse gitmedi, öncelikle okul çok zamanımı yedi yol çok zamanımı yedi yine de bunlar bahane değildi çünkü YKS ve okul sürecini iyi yönettiğimi düşünüyordum. Tabii bu sonuçlara bakarsak yanılmışım. Bazen gece saat 12-1'e kadar kütüphanelerde kaldığımı biliyorum aynı kütüphaneye sabah 8-9 gibi tekrar gidiyordum. Öyle manyak çalışıyordum ki 100k kesin gelir diyordum. Ama hiç ders çalışmayanlar benden daha iyi yapmış. Dershaneye ve deneme kulübüne gitmedim sadece matematikten haftada 1 defa 1 saatlik özel ders aldım. Şimdi ben ölü tercih yapmayı düşünüyorum yani 1. sıraya hedefim olan üniversiteyi yazarak altına diğer şehirlerdekini yazacağım. Ve yerleşemeyeceğimi de biliyorum yani mezuna kaldım. Aynı şekilde PMYO başvurusu da yapacağım ham puanım yetiyor kazansam da kazanmasamda Polisliğe gitmeyeceğim sadece başvuru yapacağım. Mezun senemde neyi farklı yapmalıyım? Bu üniversiteye ve bölüme nasıl yerleşeceğim ben? İnanın çok istiyorum. Koçluk mu almalıyım dershaneye mi gitmeliyim deneme kulübüne mi yoksa tekrar özel ders mi? Bu netlerim nasıl artacak benim seneye kadar ilk 100k yapabilir miyim Eşit Ağırlıkta.
Kafamda bu tür sorular var, bunları kendim cevaplamalıyım ama buraya sizin fikirlerinizi de danışmaya geldim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer